Τα δικαιώματα της ταινίας «Born to Be Murdered», ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, απέκτησε το Netflix και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2021. Η Αλίσια Βικάντερ και η Βίκι Κριμπς συμμετέχουν επίσης στην ταινία, η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα το 2019 και σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο στην αγγλική γλώσσα του Ιταλού σκηνοθέτη Ferdinando Cito Filomarino. Το σενάριο έχει γράψει ο Κέβιν Ράις.

Η ταινία διαδραματίζεται στην Αθήνα και την Ήπειρο και ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι (Ουάσινγκτον και Βικάντερ) που κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα πέφτει θύμα μίας βίαιης συνωμοσίας με τραγικές συνέπειες.

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1984 και ξεκίνησε την καριέρα του σαν αθλητής στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Γρήγορα όμως τον κέρδισε η υποκριτική. Η κινηματογραφική του καριέρα ξεκίνησε σε μια τηλεοπτική σειρά του HBO, το «Ballers», όπου ερμήνευσε τον ρόλο του Ricky Jerret, δίπλα στον πατέρα του Ντένζελ Ουάσινγκτον και την μητέρα του Παουλέτα . Η σειρά κράτησε τέσσερις σεζόν.

Μεγαλύτερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Ουάσιγκτον, εμφανίστηκε σε ηλικία επτά ετών ως μαθητής σε μια αίθουσα του Harlem στην ταινία μεγάλου μήκους Malcolm X του Spike Lee το 1992, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο πατέρας του στον ομώνυμο ρόλο. Το 2018 πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Monsters and Men and Monster» και εμφανίστηκε στο «The Old Man & the Gun», δίπλα στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − nine =