vasilis-dinopoulos

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στα Εξάρχεια ο 33χρονος γιος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλειος-Σπυρίδων.

Ανάρτηση στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγγενείς του 33 ανησυχούσαν καθώς εκείνος δεν απαντούσε για ώρες σε τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα. Για τον λόγο αυτό ο πρώην υπουργός μαζί με κλειδαρά μετέβησαν στο σπίτι του στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια, όπου τον αντίκρισαν νεκρό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο από παθολογικά αίτια καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις για παραβίαση του διαμερίσματος ή κάποιο τραύμα στη σορό.

Αποχαιρετιστήρια ανάρτηση από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

Τον Βασίλη Ντινόπουλο αποχαιρέτησε με μία συγκινητικά ανάρτηση στο Facebook και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Συγκεκριμένα η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση γράφει:

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινοπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers. “Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα” Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθειά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × one =