Μία από τις ταινίες που επιστρέφει μ’ ένα sequel, μέσα στο 2022, είναι το «Top Gun» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και σκηνοθέτη τον Τζόζεφ Κοσίνσκι. Ύστερα από αναβολές και καθυστερήσεις, ο Μάβερικ επιστρέφει στη σχολή του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ «Top Gun» εκπαιδεύοντας μια νέα γενιά πιλότων.

Η Lady Gaga ανακοίνωσε πως την Τρίτη 3 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι που έγραψε για την ταινία, με τίτλο «Hold My Hand», σε παραγωγή της ίδιας, του BloodPop και του Μπέντζαμιν Ράις. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, ήταν ο Τομ Κρουζ ο οποίος ζήτησε από την τραγουδίστρια να γράψει το κεντρικό κομμάτι της ταινίας, όταν ο ίδιος την είδε στο σόου της Enigma στο Λας Βέγκας το 2019.

Μέχρι στιγμής, όσοι έχουν ακούσει το «Hold My Hand» πιστεύουν πως θα είναι υποψήφιο για Όσκαρ και ίσως δώσει στη Lady Gaga το δεύτερο της βραβείο, έπειτα από εκείνο που κέρδισε για το «Shallow» το 2019 για την ταινία «Ενα Αστέρι Γεννιέται». Σημειώνεται πως τη μουσική της ταινίας υπογράφουν οι Χάρολντ Φαλτερμάγιερ και Χανς Ζίμερ με τον Λορν Μπαλφ να έχει συνεργαστεί επίσης στη σύνθεση του σάουντρακ.

Το «Top Gun: Maverick» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών και έχει, ήδη, προβληθεί για τον Τύπο και τους υπεύθυνούς των Σινεμά στο CinemaCon 2022. Στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 + nine =