dimitris-lignadis

Στην εισαγγελία κατατέθηκε έγκληση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο μηνυτής, βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του το 2018. Ήδη έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα ενώ η καταγγελλόμενη πράξη έρχεται να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες δύο βιασμούς για τους οποίους ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Στο μεταξύ το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Μαρτίου, διατάχθηκε έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, στη μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητό του, από τις δικαστικές Αρχές. Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας ότι όσο εκείνος επισκεπτόταν τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης, τους έκαναν γνωστό από την 19η τακτική ανακρίτρια τέσσερις κλήσεις, με τις οποίες εκαλείτο να είναι παρών στις 15.00 στο σπίτι του στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, γιατί, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, θα διενεργείτο παρουσία του κατ’ οίκον έρευνα, έρευνα της μοτοσικλέτας του και έρευνα του αυτοκινήτου του».

Ωστόσο, λίγο μετά τις 16:00 οι άνδρες της σήμανσης παρουσία εισαγγελέα έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο, το αυτοκίνητο, την μηχανή του ενώ αφαίρεσαν οποιοδήποτε ηλεκτρονικό αρχείο βρήκαν στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 3 =