Πολλοί άνθρωποι δέχτηκαν πυρά στο μετρό της Νέας Υόρκης, αναφέρει η τοπική πυροσβεστική, σύμφωνα το Reuters.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις για καπνούς στον σταθμό της 36ης οδού στο Μπρούκλιν, όπου βρήκαν πολλούς ανθρώπους τραυματισμένους, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, ενώ δεν ήταν αμέσως σαφές εάν οι πυροβολισμοί έγιναν στο τρένο ή στο σταθμό του μετρό 36th Street στο Sunset Park ή στο σταθμό 25th Street στο Greenwood Heights.

Οι τελευταίες αναφορές από την πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης κάνουν λόγο για τουλάχιστον 13 τραυματίες από πολλαπλούς πυροβολισμούς σε ξεχωριστά περιστατικά, ενώ φωτογραφίες από το σημείο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν κόσμο να φροντίζει τους τραυματισμένους επιβάτες που βρίσκονται στο έδαφος.

Νωρίτερα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πολλοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν και εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν σε αυτό τον σταθμό προσθέτοντας ότι κυκλοφορία των συρμών έχει διακοπεί.

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κάθι Χότσουλ έγραψε στο Twitter ότι έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, ενώ μέσω της ίδιας πλατφόρμας το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης συνιστά στους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή της 36ης οδού και της 4ης λεωφόρου στο Μπρούκλιν, καθώς αναμένονται οχήματα έκτακτης ανάγκης και καθυστερήσεις στη γύρω περιοχή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

13 + seven =