Σιώζιου Λευκή

Ακολουθεί δελτίο Τύπου του Δήμου Κυθήρων για την νέα μόνιμη υπάλληλο στην Τεχνική Υπηρεσία.

Νέα μόνιμη υπάλληλος στο Δήμο μας

Το πρωί της Πέμπτης 4/5/2023, ενώπιον του Δημάρχου κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη, έδωσε το νενομισμένο όρκο η νέα μόνιμη υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας κα. Σιώζιου Λευκή, ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών. Η νέα υπάλληλος θα στελεχώσει τον κρίσιμο τομέα των τεχνικών υπηρεσιών, μετά τη λήξη της εννεάμηνης άδειας ανατροφής τέκνου που αιτήθηκε αυθημερόν και δικαιούται με βάση το Νόμο. Μετά την ορκωμοσία και την υπογραφή του σχετικού πρακτικού, ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης, η Γενική Γραμματέας κα. Κασιμάτη και η Προϊσταμένη κα. Αλεζίδου ενημέρωσαν συνοπτικά τη νέα υπάλληλο για τις εκτεταμένες αρμοδιότητες των τεχνικών υπηρεσιών, που λόγω των μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα τα τελευταία χρόνια. 
Η νέα υπάλληλος είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα του ιδιωτικού τομέα. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. 
Η κα. Σιώζιου είναι επιτυχούσα της προκήρυξης ΑΣΕΠ 13Κ/2020, από την οποία αναμένεται η πρόσληψη και ενός ΠΕ Αρχιτέκτονος ΜηχανικούΜε τις προσλήψεις αυτές, καθώς και με τις 3 προηγούμενες προσλήψεις της προκήρυξης 10Κ/2018 (συν 2 στην Εγχώριο Περιουσία), η Δημοτική μας Αρχή υλοποιεί στο απόλυτο τη δέσμευσή της για στελέχωση του Δήμου με μόνιμο επιστημονικό προσωπικό, καθώς από συστάσεως Δήμου δεν είχε πραγματοποιηθεί καμία μόνιμη πρόσληψη ΠΕ ή ΤΕ προσωπικού. 
blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 2 =