Το να μοιράζεται κανείς το ερωτικό ιστορικό του, συνιστά δίλημμα. Σε πολλές περιπτώσεις και σε πολλούς ανθρώπους. Δίλημμα, που ενίοτε αγγίζει τα όρια του ταμπού. Πώς θα με “δει” ο άλλος/άλλη όταν του/της εκμυστηριετρώ ότι έχω μικρή εμπειρία; Υπάρχει ο κίνδυνος να τον/την “φοβίσω”, στην περίπτωση που το “βιογραφικό μου” είναι πλούσιο; Πώς επηρεάζεται η δική μου συμπεριφορά μέσα στην σχέση όταν γνωστοποιώ τα πεπραγμένα μου και όταν λαμβάνω γνώση για τον “Βίο και Πολιτεία” του/της συντρόφου μου; Τί λένε οι έρευνες πάνω στο θέμα; Μα πάνω από όλα, πώς μπορώ να κατευθύνω την κοινή λογική, ώστε να οικοδομήσω μια σχέση, επ’ ωφελεία και των δύο μερών, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον της. Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του θέματος από την σεξολόγο, Τάνια Μπαταλαμά.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 1 =