Αρκεί η συνουσία, για να έρθει σε οργασμό μια γυναίκα; Πώς επιτυγχάνεται το μέγιστο της απόλαυσης; Χαλαρώνει το αιδοίο με την συχνή συνουσία; Υπάρχει το σημείο G; Κι αν ναι, πού βρίσκεται και πώς ερεθίζεται; Ποιούς τρόπους κλειτοριδικού ερεθισμού προτιμούν οι γυναίκες; Και φυσικά, μετράει ή όχι το μέγεθος του πέους;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις, τις οποίες θίγει η ψυχολόγος – με ειδίκευση στην σεξολογία – Τάνια Μπαταλαμά, σε ένα μικρό μάθημα ανατομίας, που είναι τόσο σημαντικό για το είδος και την ένταση της σεξουαλικής διέγερσης της γυναίκας.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

18 − 12 =