Η ιδέα ότι οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν οργασμό χωρίς καθόλου ερεθισμό των γεννητικών οργάνων τους μπορεί να φαίνεται παράδοξη, ωστόσο υπάρχουν γυναίκες οι οποίες φτάνουν στην κλιμάκωση μόνο με ερεθισμό των θηλών τους.

Στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά μιλάει για την ανταπόκριση του γυναικείου εγκεφάλου στον ερεθισμό της θηλής και την αίσθηση που βιώνει σε συνάρτηση με την αντίστοιχη αίσθηση των γεννητικών οργάνων.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ