Πώς ορίζεται η έννοια “υπερσεξουαλικό άτομο”; Είναι, ως όρος, αποδεκτός από την επιστημονική κοινότητα; Παίζει ρόλο στην διασαφήνισή του, ο αριθμός των οργασμών που έχει ένα άτομο μέσα στη βδομάδα; Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να θεωρηθεί απότοκο μιας προβληματικής σχέσης ή μιας ψυχικής διαταραχής;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που συνοδεύουν το σημερινό θέμα και στις οποίες απαντά η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά, για ένα θέμα πολύ λεπτό, η επιδερμική προσέγγιση του οποίου οδηγεί συχνά την ποιότητα της ερωτικής σχέσης σε κρίση.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

six + eighteen =