Μόσχα: «Ψευδείς ειδήσεις» περί ρωσικού βομβαρδισμού νοσοκομείου παίδων στη Μαριούπολη

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι καταγγελίες της Ουκρανίας σύμφωνα με τις οποίες ο ρωσικός στρατός βομβάρδισε ένα νοσοκομείο παίδων στη Μαριούπολη, είναι “ψευδείς ειδήσεις”, εξηγώντας πως επρόκειτο για μια πρώην μαιευτική κλινική η οποία έχει καταληφθεί εδώ και καιρό από τον στρατό.

«Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται οι ψευδείς ειδήσεις», ανέφερε ο Ντμίτρι Πολιάνσκι πρώτος αναπληρωτής μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Πολιάνσκι επεσήμανε ότι η Ρωσία είχε προειδοποιήσει στις 7 Μαρτίου ότι το νοσοκομείο είχε μετατραπεί σε στρατιωτική θέση από τον οποίοι οι Ουκρανοί έριχαν πυρά.

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένκσι κατηγόρησε τη Μόσχα ότι διεξάγει γενοκτονία αφού Ουκρανοί αξιωματούχοι κατήγγειλαν ότι ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος βομβάρδισε το νοσοκομείο παίδων στη Μαριούπολη χθες Τετάρτη.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο...

Γυναικεία πέδιλα: Πώς να επιλέξετε το ιδανικό ζευγάρι για κάθε περίσταση

Με την άνοδο της θερμοκρασίας, τα γυναικεία πέδιλα γίνονται...

Ανακαίνιση Airbnb ή καταστήματος: Πώς αυξάνει την αξία και την απόδοση του ακινήτου

Η εικόνα ενός ακινήτου μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά την...

ΚΚΕ Κυθήρων: Με σοβαρά κενά εκπαιδευτικών ξεκινά η νέα σχολική χρονιά

Με σημαντικά κενά σε βασικές ειδικότητες εκπαιδευτικών αρχίζει η...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img