oukrania-polemos

Όταν για το συμφέρον τους επιτόπου άρουν ή επιβάλουν μέτρα ( βλ. Βενεζουέλα) , ποιος εκτίθεται  διπλωματικά ; Η αντιΜαδουρική Ελλάδα. 

Όταν τα βρουν Ρωσία- Ουκρανία,  ποιός θα έχει εκτεθεί διπλωματικά ; Η αντιΠουτινική Ελλάδα.

Ποιος έχει ωφεληθεί άμεσα διπλωματικά ;

Μα η Τουρκία που αύριο στο έδαφός της θα γίνει συνάντηση των Υπ.Εξ Ρωσίας- Ουκρανίας. Αναβάθμισή της σε διεθνή κοινά αποδεκτό mediator/ διαμεσολαβητή.

Πήρε εύσημα από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ – Ε.Ε – Γερμανία , την ευγνωμοσύνη της Ουκρανίας και τη φιλία της Ρωσίας,  λειτουργώντας ως η χώρα δίαυλος επικοινωνίας των αποκλεισμένων χωρών με τη Δύση,  με τεράστια έσοδα ( commissions). 

Είναι χώρα του ΝΑΤΟ (Τουρκία), κατέχει παράνομα, το 1/3 χώρας της ΕΕ ( Κύπρου), απειλώντας με casus belli, σύμμαχο χώρα του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε ( Ελλάδα) και ουδείς την τιμωρεί. 

Βέβαια έτσι στο παρελθόν είχαν συγχωρεθεί και οι Ναζί της Cia και ολόκληρη η Γερμανία την οποία ακόμα παρακαλάμε να αποζημιώσει τα εγκλήματα πολέμου κατά της χώρας μας .

Η ελληνική κοινή γνώμη για πολλοστή φορά διηρημένη, τύπου: μνημόνιο- αντιμνημόνιο, εμβολιαστές – αντιεμβολιστές,  Ουκρανόφιλοι- Ρωσόφιλοι, εξυπνακισμοί κλπ 

Την φτώχεια που θα πληρώσουμε όλοι (πλην Ναυτιλίας) δεν την βλέπουμε.  Ότι μας “δουλεύουν” όλοι δεν το βλέπουμε . Ότι παρακαλάμε για συμμαχίες, ενώ η Τουρκία προσφέρει συμμαχίες,  δεν το βλέπουμε.  Ότι όλοι μένουν πρακτικά μόνοι τους στο τέλος,  δεν το βλέπουμε. 

Όταν χτυπούν οι καμπάνες,  μην ρωτάς για ποιον χτυπούν. Χτυπάνε για σένα ( εμάς).

Μόνο θλίψη για τα 12 χρόνια που περάσαμε με μνημόνια και πανδημία,  αλλά πλέον και κυρίως γι’ αυτά που έρχονται.

Σχόλιο του Δρ Δημήτρη Σταθακόπουλου από τη σελίδα του στο Facebook

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seventeen + 5 =