Μια ωραία δραστηριότητα καθαρισμού στον Μυλοπόταμο

Στα πλαίσια των προετοιμασιών για τον χορό στον Μυλοπόταμο Κυθήρων, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, τα καταστήματα Sempreviva clothes and accessories, προσφέροντας τα απαραίτητα καπέλα για τον ήλιο, διοργάνωσαν εκστρατεία καθαριότητας με τη συμμετοχή των παιδιών του χωριού.

Κατά τη διάρκεια 2 ωρών μαζεύτηκαν σχεδον 20 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών απο τον ευρύτερο χώρο γύρω απο την πλατεία του χωριού. Τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν η Έλενα, η Ιωάννα, ο Οδυσσέας, ο Αποστόλης, ο Δαυίδ, η Ελένη, η Έφη και ο Παύλος.
Χορηγός της δραστηριότητας προσφέροντας νερό και παγωτά στους μικρούς μας φίλους, ήταν το Souris Clima που βρίσκεται στις Καρβουνάδες. Τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.

Ανάλογες ενέργειες ευχόμαστε πως θα επαναληφθούν σύντομα διατηρώντας εκπαιδευτικό και οικολογικό χαρακτήρα για τα παιδιά μας.

Κείμενο, φωτογραφίες: Τίνα Ταμβάκη.

 

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Δημητρίου Λουράντου (Σπυρίδου)

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων εκφράζει τα...

Αντώνης Μαυρομμάτης για το «Κασιμάτειον»: «Δικαίωση των προσπαθειών μας η πιστοποίηση της Μονάδας»

Τη δημοσίευση στο ΦΕΚ της Ειδικής Πιστοποίησης Δευτεροβάθμιας Κοινωνικής...
00:07:39

Ε. Χαρχαλάκης: Η επιδοματική πολιτική για γιατρούς και εκπαιδευτικούς δεν είναι δουλειά της Αυτοδιοίκησης

Στο μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης των νησιωτικών υποδομών και...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img