Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι συλληφθέντες, στη συντριπτική τους πλειονότητα Κροάτες, από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που κόστισαν τη ζωή του 29χρονου Μιχάλη από θανάσιμο τραυατισμό με μαχαίρι.

Από νωρίς το πρωί, δύο κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται στην είσοδο των δικαστηρίων στο πλάι του κτιρίου 16, όπου βρίσκεται η Εισαγγελία ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με τρεις μεγάλες κλούβες και ένα βαν, συνοδεία αυτοκινήτων μηχανών της αστυνομίας και περιπολικών.

Η δικογραφία για την υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης που -σύμφωνα με πληροφορίες- θα περιλαμβάνει σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.

Νέες συλλήψεις

Ακόμα πέντε Κροάτες που φέρονται ότι συμμετείχαν στην ομάδα η οποία προκάλεσε τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τρίτης στην Ηγουμενίτσα, ενώ ηταν έτοιμοι να ταξιδέψουν με πλοίο προς την Ιταλία, και από εκεί οδικώς για την πατρίδα τους.

Επίσης, σε σύλληψη μετατράπηκε και η προσαγωγή 19χρονου Κροάτη ο οποίος είχε προσαχθεί χθες στην Κακαβιά ενώ προσπαθούσε και αυτός να φύγει από την Ελλάδα με λεωφορείο για τα Τίρανα.

Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού στην Ελλάδα και κυρίως στις εξόδους της χώρας, προκειμένου να συλληφθούν όλοι όσοι συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια που κατέληξαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, φιλάθλου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται ότι διαφεύγουν τουλάχιστον ακόμα 50 Κροάτες χούλιγκαν, ενώ σε εξέλιξη είναι και οι εργαστηριακές έρευνες σε DNA και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve − ten =