konstantinos-argyros

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως μια Αυστραλή, ονόματι Torrie Marshall, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης από έναν χρήστη του Tinder, ο οποίος χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού για να συνομιλεί με γυναίκες. Όλα συνέβησαν το 2019 όταν η νεαρή κοπέλα μετακόμισε από την πόλη Mackay στο Blue Mountains στα δυτικά προάστια του Σίδνεϊ.

Σκρολάροντας, λοιπόν, στo Tinder έπεσε πάνω στον «Στέλιο», έναν κάτοικο Αυστραλίας, ο οποίος είχε χτίσει το προφίλ του αποκλειστικά με φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού. Εκείνη γοητεύτηκε και άρχιζε να μιλά μαζί του, μη γνωρίζοντας την ύπαρξη του λαϊκού τραγουδιστή.

Η εξαπάτηση από τον άνδρα που προσποιούνταν τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο ίδιος είχε πλασάρει τον εαυτό του ως έναν εύπορο Έλληνα σύμβουλο επιχειρήσεων που εργαζόταν στο Σίδνεϊ. Οι εβδομάδες περνούσαν και οι ίδιοι συνέχιζαν να ανταλλάσσουν μηνύματα καθημερινά. «Ήταν ξεκάθαρα πολύ ελκυστικός εξωτερικά. Όσο περνούσε ο καιρός δεθήκαμε πολύ. Είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ και το ίδιο σύστημα αξιών. Συνδέθηκα μαζί του έτσι όπως δεν είχα νιώσει ποτέ με άλλους συνομήλικούς μου» δήλωσε η ίδια πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή Perception στον αυστραλιανό τηλεοπτικό σταθμό SBS.

Μετά από μερικές εβδομάδες ασταμάτητων συνομιλιών συνέχισαν την κουβέντα στο Messenger. H Torrie Marshall του έστειλε αίτημα φιλίας, αλλά ο «Στέλιος» ισχυρίστηκε πως δεν μπορούσε να την προσθέσει στους φίλους του. Εκείνη τη στιγμή άρχιζε να αισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά μαζί του.

Ο ίδιος τότε πρότεινε στην Αυστραλέζα να μιλήσουν τηλεφωνικά μέσω του Kik Messenger, μιας εφαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Η Torrie Marshall ύστερα από μερικά τηλεφωνήματα του πρότεινε να βρεθούν από κοντά, αλλά εκείνος της είπε πως ήταν πολύ απασχολημένος με τη δουλειά και δεν μπορούσε να τη δει.

Τελικά, λιγό καιρό αργότερα δέχτηκε, λέγοντάς της πως θα έρθει στο Blue Mountains για να περάσουν μια βδομάδα μαζί. Εκείνη πήρε άδεια και περίμενε τον άνδρα που προσποιούνταν τον Κωνσταντίνο Αργυρό με ανυπομονησία. Μόνο που ο «Στέλιος» είχε μια τελευταία απαίτηση από εκείνη λίγο πριν ειδωθούν από κοντά. Να του στείλει ένα δικό της video σεξουαλικού περιεχομένου.

«Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους»

Εκείνη του αρνήθηκε αρχικά, υποστηρίζοντας πως δεν ήθελε να το κάνει γιατί δεν ένιωθε άνετα. Ο «Στέλιος», όμως, της απάντησε πως βρισκόταν καθ’ οδόν για το σημείο συνάντησης και ότι αν δεν το έκανε, θα έφευγε. Η Torrie Marshall τελικά υπέκυψε στην πίεση και απέστειλε το video. Μόλις εκείνος το έλαβε απενεργοποίησε, αμέσως, τον λογαριασμό του στο Facebook.

Η ίδια σοκαρίστηκε και απευθύνθηκε στη φίλη της για να της ζητήσει βοήθεια. Ψάχνοντας, λοιπόν, στο διαδίκτυο ανακάλυψαν πως ο «Στέλιος» ήταν ένα fake προφίλ, καθώς οι φωτογραφίες που έβλεπε τόσο καιρό δεν άνηκαν στον ίδιο αλλά στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Αντιλαμβανόμενη πως έστειλε σε έναν άγνωστο ένα video με δικές της προσωπικές στιγμές, ταράχτηκε και απέκτησε αυτοκτονικές τάσεις

Η Torrie Marshall ζήτησε υποστήριξη από μια ψυχιατρική κλινική και με τον καιρό άρχισε να το ξεπερνά. Η 26χρονη κοπέλα σήμερα, όπως δήλωσε στην εκπομπή Perception του SBS, ζει ήρεμα αλλά δυσκολεύεται ακόμη να συναντηθεί από κοντά με άτομα που έχει γνωρίσει στο διαδίκτυο. «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ανοιχτώ ξανά σε κάποιον άνθρωπο ξανά. Αυτό το άτομο χρησιμοποίησε το σώμα για τις αρρωστημένες απολαύσεις του» κατέληξε.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two + 14 =