anemogenitries

Με ανακοίνωσή της, η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Μένουμε Εδώ» επικροτεί το πρόσφατο ψήφισμα του Δικτύου Δημάρχων για τις ανεμογεννήτριες γεγονός που «φέρνει αισιοδοξία» και αποτελεί «μήνυμα ελπίδας για τα Κύθηρα», στον αγώνα για διατήρηση της φυσιογνωμίας του τόπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Μένουμε Εδώ».

Το πρόσφατο ψήφισμα του Δικτύου Δημάρχων σχετικά με τις ανεμογεννήτριες είναι μια από τις χαρμόσυνες ειδήσεις στον δύσκολο καιρό που ζούμε. Είναι μια οργανωμένη και τεκμηριωμένη προσπάθεια που βάζει επιτέλους την κουβέντα σε σωστή βάση. Οι δήμαρχοι ζητούν τα αυτονόητα και ελπίζουμε να εισακουστούν από τον υπουργό.

Από κοντά και ο δικός μας δήμαρχος που συμμετέχει και συνυπογράφει το κείμενο του Δικτύου. Αν και η εμφάνισή του στο Webinar που είχε προηγηθεί πρόδιδε την αμηχανία και την έλλειψη ενημέρωσης για το θέμα, με αρκετές ανακρίβειες και αντιφάσεις, τώρα έδειξε αντανακλαστικά. Και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.

Η συμμετοχή των Κυθήρων με την υπογραφή του δημάρχου φέρνει αισιοδοξία. Είναι μήνυμα ελπίδας για τα Κύθηρα, που από το 2007 αντιστέκονται ενωμένα στην ανεξέλεγκτη καταστροφή του τόπου.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

13 + 17 =