podilasia-svelta-cup
Φωτογραφία Αρχείου

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Κύθηρα Αντικύθηρα – Μένουμε εδώ” για τις ανώνυμες καταγγελίες κατά της διοργάνωσης αγώνων ορεινής ποδηλασίας και τρεξίματος ανωμάλου δρόμου «Svelta Cup».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Ποιος δεν αντέχει που το Κυθηραϊκό Πρωτάθλημα “Svelta”, ορεινής ποδηλασίας και τρεξίματος ανωμάλου δρόμου είναι εδώ για να αποδείξει πως η τοπική κοινότητα μπορεί να συνεισφέρει και να καταφέρει πολλά για τον τόπο;

Ποιος δεν αντέχει που για κάθε ένα χιλιόμετρο που ποδηλατείς ή τρέχεις, ένα αντίστοιχο κομμάτι της διαδρομής που διασχίζεις σε εκείνο το χωριό, θα συντηρηθεί, με την δική σου συνεισφορά. Εσύ απλώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό!

Ποιος δεν αντέχει που το κόστος κάθε εγγραφής στους αγώνες, δωρίζεται εξ ολοκλήρου στο Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΚΙΠΑ), για τη συνολική συντήρηση και βελτίωση του δικτύου μονοπατιών και ποδηλατικών διαδρομών του νησιού (καθαρισμοί, επισκευές σήμανσης, τεχνικά σημεία, διανοίξεις κ.α.).

Ποιος δεν αντέχει την προαγωγή του ομαδικού πνεύματος και του συναγωνισμού, αλλά και της επαφής με τη φύση και τον πολιτισμό του νησιού μας;

Όλα των παραπάνω περιγράφονται στην επίσημη αναγγελία του Κυθηραϊκού Πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας και τρεξίματος ανωμάλου δρόμου. Κάποιος δεν άντεξε στην ιδέα να βρεθούν οι Τσιριγώτες και να “αγωνιστούν” για ένα καλύτερο αύριο. Δεν το χώρεσε ο νους του. Θέλησε να το σταματήσει. Αυτός που κρύφτηκε πίσω από μια δυο ανώνυμες καταγγελίες, έχει ονοματεπώνυμο. Αυτός που επεδίωξε δύο φορές την ακύρωση αυτής της χαρούμενης γιορτής, αξίζει τον χλευασμό όλων μας και αυτοί που την στήριξαν, τα συγχαρητήρια όλου του νησιού !

Θα επανέλθουμε ….

Κύθηρα Αντικύθηρα – Μένουμε εδώ”

10/02/2021»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen − 10 =