Η Melania Trump ακολουθεί την ίδια ρουτίνα ς, φυσικής κατάστασης και περιποίησης του δέρματός της, από την εποχή που μαγνήτιζε τις πασαρέλες του Μιλάνου και του Παρισιού -τη δεκαετία του 1990. Και είναι αλήθεια, ότι ως των ΗΠΑ, πάμπολλες ήταν οι φορές που επαινέθηκε από ειδικούς και μη για τη νεανική όψη της και την πηγαία της, όπου εκτός από τις κομψές επιλογές μόδας, οι αναφορές τόνιζαν και την αφοσίωση που δείχνει στη διατήρηση μιας αψεγάδιαστης επιδερμίδας.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun, η Melania Trump οφείλει το μεγαλύτερο μέρος της νεανικής της φρεσκάδας στην κατανάλωση υγιεινών τροφών, με πιο αγαπημένη της συνήθεια τα πράσινα smoothies και τα πολλά φρούτα. Σε άλλες πληροφορίες που παρουσιάζει το The Cut, η Melania Trump δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται ανελλιπώς τα τελευταία δέκα χρόνια, επιλέγοντας το τένις και τις συνεδρίες σε καθημερινή βάση, ενώ η ίδια έχει πει ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας έτρεχε γύρω από τον Λευκό Οίκο φορώντας ειδικά βάρη στους καρπούς και τους αστραγάλους της.

Πάλι σύμφωνα με το The Cut, το Botox και οι πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις αποτελούν μέχρι σήμερα ένα μεγάλο «όχι» για τη Melania Trump, με την ίδια να έχει δηλώσει στις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Δεν κάνω τίποτε άσχημο στο πρόσωπό μου, αντ' αυτού φροντίζω να έχω μια υγιεινή ζωή, αφήνοντας τον εαυτό μου να γερνάει φυσικά και χαριτωμένα».

Εκτός από το ότι είναι ενάντια στις βελόνες και υπέρμαχος της φυσικής καλλυντικής περιποίησης, η πρώην έχει πολύ συχνά αναφερθεί στη μεγάλη σημασία που έχει ο καλός , έχοντας δηλώσει χαρακτηριστικά ότι η ξεκούραση που προσφέρει στο δέρμα της ο βραδινός είναι ασυναγώνιστο όπλο αντιγήρανσης, και είναι μακράν η καλύτερη συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 3 =