Λευκός Πύργος

Μεγάλο ενδιαφέρον καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες για τα Κύθηρα από Θεσσαλονικείς που επιθυμούν το καλοκαίρι να κάνουν τις διακοπές τους στο νησί μας. Αυτό μας δήλωσε ο διαχειριστής των τουριστικών καταλυμάτων Kythera Villas κ. Ανδρέας Σάμιος καθώς οι κρατήσεις που πραγματοποιούνται για το νησί των Κυθήρων και αφορούν την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου, έχουν σε μεγάλο ποσοστό προέλευση από τη Θεσσαλονίκη.

Οδικώς από τη συμπρωτεύουσα στο Νότο

«Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι πελάτες μας ερωτώμενοι για τον τρόπο μετακίνησής μας δήλωσαν ότι θα επισκεφτούν τα Κύθηρα οδικώς μέσω Πελοποννήσου. Αρχικά υποθέταμε ότι το ενδιαφέρον σχετίζεται με την αεροπορική σύνδεση της Olympic Air» ανέφερε ο κ. Σάμιος.

Σχετικά με τη διάρκεια διαμονής και την επιλογή καταλύματος ο κ. Σάμιος μας είπε: «Πρόκειται για διακοπές εβδομάδας, που πραγματοποιούνται ως επί το πλείστο από οικογένειες οι οποίες επιλέγουν κυρίως αυτόνομες κατοικίες, ζητώντας μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και ασφάλειά» και συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε ότι άμεσα οι συνθήκες λόγω κορονοϊού θα βελτιωθούν και θα αυξηθεί το ενδιαφέρον της αεροπορικής διασύνδεσης της συμπρωτεύουσας με το νησί μας».

Κρατήσεις από Εξωτερικό

Για τους επισκέπτες των Κυθήρων από το εξωτερικό ο κ. Σάμιος μας είπε: «Υπάρχει ενδιαφέρον κυρίως από Ιταλία, Ελβετία και Αυστρία, σαφέστατα αυξημένο σε σχέση με το 2020, αλλά σε καμία περίπτωση στα επίπεδα του 2019».

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two + twenty =