ilion-thanatos-gynaikas-emvolio

Συναγερμό σήμανε στις υγειονομικές αρχές, ο ξαφνικός θάνατος 65χρονης γυναίκας στο Ίλιον, το μεσημέρι της Τρίτης, 30/03, λίγη ώρα αφότου έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, για το προγραμματισμένο εμβόλιο για την covid-19 και στην συνέχεια, εξερχόμενη από το κτίριο, αισθάνθηκε ζαλάδα και κατευθύνθηκε σε παρακείμενο παγκάκι, προσπαθώντας να συνέλθει.

Το συμβάν υπέπεσε στην αντίληψη αυτοπτών μαρτύρων, μεταξύ των οποίων και ο κος Χρήστος Λιόσης, που έχει κατάστημα δίπλα από το κέντρο Υγείας, ο οποίος δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του OPEN, “Ώρα Ελλάδος”: «Καθόμουν έξω από το κατάστημα, είδα την κυρία, έκανε κάποια μέτρα κι έκατσε σε ένα παγκάκι πιο κάτω. Υστερα από 20 λεπτά περίπου βγήκαν από το κέντρο και την πήραν μέσα με ένα καροτσάκι. Υπήρξαν γείτονες που έσπευσαν να την βοηθήσουν και ειδοποίησαν το κέντρο Υγείας» είπε ο κ. Λιόσης.

Ο αυτόπτης μάρτυρας πρόσθεσε πως «η κυρία είπε στους γείτονες ότι αισθάνθηκε ζάλη» κι όταν άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της «οι γείτονες κάλεσαν το κέντρο υγείας». Ο κ. Λιόσης πρόσθεσε ότι μετά το τραγικό συμβάν συνεχίστηκαν κανονικά οι εμβολιασμοί.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη που οφείλεται ο ξαφνικός θάνατος της 65χρονης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ο ΕΟΦ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπου εκφράζονται ερωτηματικά για το κατά πόσο μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί το εμβόλιο να αποτελέσει αιτία θανάτου.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή στην άτυχη γυναίκα για να ανακαλυφθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve − 10 =