Την αξέχαστη εμπειρία της επίσκεψης και παραμονής του στα Κύθηρα, μοιράστηκε με τους συνδρομητές του στο YouTube, ο χρήστης Stelakis Backpack, κατά κόσμον Στέλιος Μπάχας.

Ο Στέλιος διατηρεί κανάλι ταξιδιωτικού περιεχομένου στην διάσημη πλατφόρμα, από όπου μοιράζεται τα όσα συναρπαστικά βιώνει στις ανά τον κόσμο εξορμήσεις του. Πνεύμα ανήσυχο και λάτρης της περιπέτειας, ο Στέλιος «απασφάλισε», όπως λέει χαρακτηριστικά, από την comfort zone των τουριστικών γραφείων όπου δραστηριοποιούταν μέχρι το 2017, με αντάλλαγμα συλλογή εμπειριών από την παραμονή του σε ευρωπαϊκές πόλεις και έπαθλο τα ταξίδια ανά τον κόσμο με τα χρήματα που θα κέρδιζε δουλεύοντας εκεί. Τα κατάφερε, με ένα πολύ μικρό κεφάλαιο εκκίνησης αλλά με πολλή αγάπη για αυτό που έκανε και πίστη σε όσα οραματίστηκε.

Με τον καιρό, ο Στέλιος δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube, όπου κεφαλαιοποιεί διαδραστικά το απόσταγμα των ταξιδιωτικών του εμπειριών.

Σε ένα από τα τελευταία του ταξίδια, επισκέφτηκε τα Κύθηρα, όπου μαγεύτηκε από τα θέλγητρα του νησιού. Η εδώ παρουσία του, μάλιστα, συνοδεύτηκε και από την συμπλήρωση 3000 συνδρομητών. Προς τούτο και προς επίρρωση των δεσμών του με τους πιστούς ακολούθους του, κληρώνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια για έναν νικητή για τα Κύθηρα.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί ένα σχόλιο στο βίντεο του Στέλιου από τα Κύθηρα το οποίο δημοσιεύει το Kythera.News και να τον ακολουθήσετε στο Instagram. Η κλήρωση θα γίνει στις 31 Αυγούστου.

Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στις πληροφορίες του βίντεο που σήμερα δημοσιεύουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × 4 =