Η αστυνομία έχει στα χέρια της του δυο άντρες που ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της επίθεσης σε Γερμανούς τουρίστες, μια υπόθεση που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Την ανακοίνωση δεν την έκανε η αρμόδια αστυνομική διεύθυνση αλλά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με ανάρτησή του στο Twitter. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην ανάρτησή του αναφέρει ότι: «Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο».

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Περάματος Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με μια οικογένεια Γερμανών τουριστών να βιώνουν τον τρόμο από δύο Κρητικούς οι οποίοι τους κυνηγούσαν με το φορτηγάκι και στη συνέχεια υπήρξε συμπλοκή και απειλή με μαχαίρι.Όλα δείχνουν ότι το πρωτοφανές περιστατικό προκλήθηκε για ασήμαντη αφορμή όταν το βαν με το οποίο εκινείτο η οικογένεια των Γερμανών τουριστών, προσπέρασε το αγροτικό στο οποίο επέβαιναν οι δυο Κρητικοί.  Ακολούθηκε καταδίωξη, συμπλοκή, απειλές με μαχαίρι ενώ στο τέλος το αγροτικό κάνοντας όπισθεν πέρασε πάνω από το νοικιασμένο αυτοκίνητο της οικογένειας των Γερμανών τουριστών.

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης έκανε δώρο στην οικογένεια μία εβδομάδα διακοπές ενώ τηλεφωνική επικοινωνία είχε μαζί τους ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nine − 1 =