korina-theodorakaki

Με ανάρτησή της στο facebook, η Κορίνα Θεοδωρακάκη επανέρχεται στο θέμα της διάνοιξης του δρόμου πρόσβασης στο πάρκινγκ Ποταμού, ζητώντας ενημέρωση από τον Δήμο Κυθήρων. Υπενθυμίζεται ότι στις 4 Μαΐου, ο δήμαρχος Κυθήρων, Ευστράτιος Χαρχαλάκης είχε απευθύνει δημόσια συγνώμη στην κα Θεοδωρακάκη, διότι, «λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης» του ιδίου σε παρελθόντα χρόνο, είχε διατυπώσει την άποψη ότι η εν λόγω δεν συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος πρόσβασης στο πάρκινγκ του Ποταμού από τον περιφερειακό δρόμο, αρνούμενη να συναινέσει στο να περάσει ο δρόμος από έκταση ιδιοκτησίας της.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση της κας Θεοδωρακάκη.

«Εξωτερική οδός πρόσβασης parking Ποταμού, 2 χρόνια μετά…

Η συγνώμη άργησε 2 χρόνια και στο μεταξύ η λάσπη έπεφτε στον ανεμιστήρα. Δεκτή η οφειλόμενη συγνώμη σας, κ. Δήμαρχε, αλλά πραγματικά είναι απορίας άξιον, γιατί χρειάστηκαν 2 χρόνια έρευνας, μεταξύ 2-3 εμπλεκόμενων, για την διαπίστωση μιας τόσο γνωστής αλήθειας: ότι δηλαδή κανείς από τον Δήμο δεν μας είχε ενημερώσει για τα σχέδιά σας να περάσετε τον δρόμο εξόδου του parking Ποταμού, από το οικόπεδό μας.

Στο θέμα μας τώρα. Εκτός από την δημόσια συγνώμη σας, είχαμε τονίσει ότι θα πρέπει να μας παρουσιάσετε ακριβές σχέδιο και να μας εξηγήσει ο αρμόδιος, τι ακριβώς ζητάτε από μας. Πόσο από το οικόπεδό μας χρειάζεστε και σε ποιο σημείο.

Μέχρι σήμερα, από τον Δήμο δεν δεχτήκαμε καμία πρόταση για συνάντηση στην οποία θα μας εξηγήσετε τι θέλετε, ώστε να αποφασίσουμε αν μπορούμε να σας το δώσουμε, χωρίς να καταστραφεί το οικόπεδό μας.

Έτσι λοιπόν, θα έλεγα ότι τσάμπα χάρηκαν όσοι ειλικρινώς χάρηκαν. Τίποτα δεν έχει λυθεί, ώστε να «πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες». Αναμένουμε την πρόσκλησή σας σε συζήτηση για την λεπτομερή ενημέρωσή μας, ώστε να τοποθετηθούμε.»

korina-theodorakaki-parking-potamos

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × one =