xenodoxeia-kythira
Με κοινό δελτίο τύπου εξέφρασαν τις απόψεις τους για τον τουρισμό η δημοτική παράταξη «Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε Εδώ» και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου τουριστικών καταλυμάτων Κυθήρων «Cerigo». Ακολουθεί το δελτίο τύπου:
«Την τρίτη 14 Δεκεμβρίου η παράταξή “Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε Εδώ” είχε την χαρά να κάνει μια χρήσιμη και εποικοδομητική κουβέντα με τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου τουριστικών καταλυμάτων Κυθήρων “Cerigo”.
Στη συζήτηση εκφράστηκε η ανάγκη συλλογικής προσπάθειας για την κορυφαία αναπτυξιακή προοπτική του νησιού μας, τον τουρισμό. Επίσης, εκφράστηκε η βαθιά ανάγκη συνεργασίας και σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συνεργασία που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια.
Ακούσαμε με προσοχή τις τοποθετήσεις των μελών του συλλόγου, τις προτάσεις τους, αλλά και τα προβλήματα του κλάδου.
Η παράταξή μας κατέθεσε στο σύλλογο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προώθησης του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας και συμφωνήσαμε στις βαθιές και ριζικές αλλαγές που οφείλουν να γίνουν από την πλευρά της Δημοτικής αρχής, αλλά και την χάραξη ενός στρατηγικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του νησιού μας.
Συμφωνήσαμε καταρχάς στην ανάγκη απόσυρσης των εντύπων τουριστικής προώθησης του δήμου μας και στην επαναξιολόγησή τους. Παράλληλα τονίσαμε, για την αναβάθμιση της τουριστικής προοπτικής του νησιού μας, είναι αναγκαίος ο ορισμός ενός Αντιδημάρχου Τουρισμού.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του συλλόγου “Cerigo” και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μια  επόμενη συνάντηση το συντομότερο».
blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × two =