lykeio-kythiron-fresh-films

Η νέα πρόκληση για την νεοσυσταθείσα, ολιγομελή κινηματογραφική ομάδα του Γενικού Λυκείου Κυθήρων, ακούει στο όνομα, FreshFilms. Πρόκειται για project συνεργασίας με τις αντίστοιχες ομάδες νέων 15-18 ετών της Ιρλανδίας και της Κροατίας.

Όπως αποκαλύπτει σχετική ανάρτηση του Γενικού Λυκείου Κυθήρων στο facebook, «η κάθε ομάδα, καλείται να τραβήξει πλάνα για μια, το πολύ, επτάλεπτη ταινία με κεντρικό θέμα: «Island Community» (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) εντός επτά ημερών. Τα πλάνα, τα δίνει σε μια από της άλλες ομάδες να τα μοντάρει (και πάλι σε επτά μέρες) και παίρνει πλάνα άλλης ομάδας να κάνει το ίδιο.»

Την ομάδα, στηρίζει και συνδράμει ο διακεκριμένος Κυθήριος σκηνοθέτης, Γιώργος Διδυμιώτης.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση.

«Σε εξέλιξη πρόκληση για την φρεσκότατη και ολιγομελή κινηματογραφική μας ομάδα. Συμμετέχει σε project συνεργασίας της FreshFilms με (επίσης ολιγομελείς) ομάδες νέων 15-18 ετών της Ιρλανδίας και της Κροατίας. Η κάθε ομάδα καλείται να τραβήξει πλάνα για μια το πολύ επτάλεπτη ταινία με κεντρικό θέμα: «Island Community» (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) εντός επτά ημερών!!! Τα πλάνα τα δίνει σε μια από της άλλες ομάδες να τα μοντάρει (και πάλι σε επτά μέρες) και παίρνει πλάνα άλλης ομάδας να κάνει το ίδιο. Την Παρασκευή έγινε τηλεδιάσκεψη με τους οργανωτές και τις άλλες ομάδες.

Χθες Σάββατο, σε τρίωρη συνάντηση συμφωνήθηκε ο σκελετός του σεναρίου και καταγράφηκαν ιδέες. Με βάση τις σημειώσεις σήμερα οι κινηματογραφιστές γράφουν (ο καθένας χωριστά) σκηνές για να μπουν στο μίξερ…

Στήριγμα και ψυχή της ομάδας ο αμετανόητος Γιώργος Διδυμιώτης.Για ακόμη μια φορά τον ευχαριστούμε για την ανεκτίμητη προσφορά του στα παιδιά μας.»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − four =