Η ομάδα υποστήριξης του παιδιού «Kids First Team», που εδώ και έναν χρόνο προσφέρει τις υπηρεσίες της και στα Κύθηρα, εύχεται «καλή σχολική χρονιά και καλά ξεκινήματα σε παιδιά και γονείς».

Ποια είναι η “Kids First Team”

Η “Kids First Team” βρίσκεται δίπλα σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, προσφέροντας υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, δραματοθεραπείας, μουσικοθεραπείας, μαθησιακής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Ταυτόχρονα, ως σύμμαχος όλης της οικογένειας, διοργανώνει δράσεις και εργαστήρια για γονείς και παιδιά, που δίνουν την ευκαιρία στην σύγχρονη, πολυάσχολη οικογένεια να περάσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο της, χτίζοντας σχέσεις επικοινωνίας, έκφρασης και αποδοχής.

Η ομάδα της «Kids First Team», αποτελείται από θεραπευτές και παιδαγωγούς με επιστημονική κατάρτιση και σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην υποστήριξη του παιδιού και της οικογένειας και περιλαμβάνει, λογοπεδικό, ψυχολόγο, εργοθεραπεύτρια, εικαστική θεραπεύτρια, χοροθεραπεύτρια και παιδαγωγούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6970363623 ή εναλλακτικά, τόσο στο site της ομάδας, όσο και στο facebook.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen + three =