kids-first-team

Το δεύτερο της σπίτι στα Κύθηρα, ανακοίνωσε η ομάδα υποστήριξης του παιδιού, «Kids First Team».

Η Kids First Team βρίσκεται δίπλα σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, προσφέροντας υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, δραματοθεραπείας, μουσικοθεραπείας, μαθησιακής και ψυχολογικής υποστήριξης. Ταυτόχρονα, ως σύμμαχος όλης της οικογένειας, διοργανώνει δράσεις και εργαστήρια για γονείς και παιδιά, που δίνουν την ευκαιρία στη σύγχρονη, πολυάσχολη οικογένεια να περάσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο της, χτίζοντας σχέσεις επικοινωνίας, έκφρασης και αποδοχής.

kids-first-team

Η ομάδα της «Kids First Team», αποτελείται από θεραπευτές και παιδαγωγούς με επιστημονική κατάρτιση και σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην υποστήριξη του παιδιού και της οικογένειας και περιλαμβάνει, λογοπεδικό, ψυχολόγο, εργοθεραπεύτρια, εικαστική θεραπεύτρια, χοροθεραπεύτρια και παιδαγωγούς.

Στην σχετική ανακοίνωση, η ομάδα αναφέρει:

«Βρισκόμαστε στην όμορφη θέση να ανακοινώσουμε πως η ομάδα μας μεγαλώνει και βρίσκει το δεύτερο σπίτι της στα Κύθηρα. Στην Kids First Team είμαστε μια ομάδα θεραπευτών και παιδαγωγών με επιστημονική κατάρτιση και σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην υποστήριξη του παιδιού και της οικογένειας. Συλλογικός στόχος μας να βρισκόμαστε δίπλα σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας προσφέροντας υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, μαθησιακής και ψυχολογικής υποστήριξης, εικαστικής θεραπείας (art therapy) και χοροθεραπείας (dance therapy). Ταυτόχρονα, ως σύμμαχος όλης της οικογένειας, διοργανώνουμε δράσεις και εργαστήρια για γονείς και για παιδιά που δίνουν την ευκαιρία στην οικογένεια να περάσουν τον χρόνο τους δημιουργικά χτίζοντας σχέσεις επικοινωνίας, έκφρασης και αποδοχής.

kids-first-team

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε συνάντηση μαζί μας, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6970363623, καθώς και να διαβάσετε περισσότερα για εμάς στη σελίδα μας, www.kidsfirstteam.gr στο Instagram και στο Facebook.

Με εκτίμηση εκ μέρους της ομάδας,

Ελένη Πατριάρχη,

Επιστημονική Υπεύθυνη,

Λογοπεδικός»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three + 8 =