Πάνος Βλάχος
Πηγή φωτογραφίας: instagram.com/panos_vlahos_official/

«Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Με αυτόν τον σατιρικό στίχο, ο ηθοποιός και καλλιτέχνης Πάνος Βλάχος θέλησε να σχολιάσει την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα, κάτι που μάλιστα συνηθίζει να κάνει. Ωστόσο, έπεσε θύμα «λογοκρισίας», με τον Άρη Πορτοσάλτε να κάνει λόγο για «προτροπή σε δολοφονία με δόλο», ανακοινώνοντας ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του ηθοποιού, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Άδωνης Γεωργιάδης σημειώνοντας «θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…” δηλ να μας σκοτώσουν;». 

Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο

Αφού δέχθηκε τα πυρά, ο Πάνος Βλάχος, τοποθετήθηκε με μία ανάρτηση στο instagram, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

 

Ταυτόχρονα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Πάνου Βλάχου ενώ προχώρησε σε παραληρηματικό λόγο κατά της Αριστεράς και των αριστερών που βγάζουν «μίσος, βία και φόνο». Παράλληλα επιτέθηκε και στους νέους και τις νέες που παρακολουθούσαν την παράσταση του Πάνου Βλάχου λέγοντας ότι χαίρονται και «ψυχαγωγούνται από τη δολοφονία».

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη» είπε και συνέχισε:

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί Γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας που λέει η Αριστερά. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;»

Η απάντηση Γεωργιάδη

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…” δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Ο επίμαχος στίχος

«Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», ήταν ο στίχος που τόσο ενόχλησε.

@thekla19x #viral #panosvlahos #fyp #foryoupage #mpesfypgamw #mpesforyou #livemusic #music #live #skggr #skg #gr #greece #thessaloniki #thessalonikigreece #we #weskg #panoslive #song #musician #musicians #musiciansoftiktok ♬ original sound – Thekla

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × three =