diarrixi

Ο ένοπλος δράστης φέρεται να είναι πρώην εργαζόμενος της ναυτιλιακής εταιρείας – Παραμένει ταμπουρωμένος μέσα στα γραφεία – Στο σημείο τα ΕΚΑΜ
Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς μέσα σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, είναι σε εξέλιξη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας εργαζόμενος είναι νεκρός και ακόμα δύο σοβαρά τραυματίες. Ο ένοπλος δράστης φέρεται να είναι πρώην εργαζόμενος της εταιρείας ο οποίος έχει απολυθεί πρόσφατα.

Ο δράστης παραμένει μέσα στον χώρο ταμπουρωμένος ενώ δεν έχει γίνει σαφές πόσοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ομηρία.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δυνάμεις των ΕΚΑΜ με διαπραγματευτή προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον ένοπλο εισερχόμενοι στο κτίριο, αλλά δεν πήραν κάποια απάντηση.

Έτσι περίπου στις 11:15 τα ΕΚΑΜ ξεκίνησαν την επιχείρησή τους, καταλαμβάνοντας θέσεις μέσα στο κτίριο και στην ταράτσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είναι βαριά οπλισμένος και έχει στην κατοχή του μία κοντόκανη καραμπίνα και ένα περίστροφο.

Ο ένοπλος εισέβαλε το πρωί στα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου και πυροβόλησε εναντίον των εργαζομένων αρχικά στο γραφείο υποδοχής στο ισόγειο του κτιρίου.

Έπειτα προχώρησε στο δεύτερο όροφο και από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Άγνωστος είναι ο αριθμός των υπαλλήλων που παραμένουν μέσα στο κτίριο.

Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία στα εξής σημεία: Λ. Ποσειδώνος και Πλατεία Φλέμινγκ, Λ. Kαραμανλή και Καλυψούς, Aρτεμισίου και Ροντήρη.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − 5 =