Happy Traveller στα Κύθηρα: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το πρώτο μέρος του αφιερώματος

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, το Happy Traveller ξεκινά ένα ταξίδι στα Κύθηρα, ένα νησί με αξεπέραστη ομορφιά.

Με πλούσια εναλλαγή τοπίων, φαράγγια που καταλήγουν στη θάλασσα, τρεχούμενα νερά, μαγευτικές παραλίες, γραφικά χωριουδάκια και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Ένα νησί που βρίσκεται ανάμεσα σε Αιγαίο και Ιόνιο Πέλαγος και μας καλεί με ανακαλύψουμε τα μυστικά του.

Στο πρώτο μέρος, οι happy travellers αποβιβάζονται στο Διακόφτι και εντυπωσιάζονται από τα απίστευτα καταπράσινα νερά που τους προκαλούν για βουτιές.

Αμέσως μετά, επισκέπτονται μία σπηλιά και ανεβαίνουν στην Αγία Μόνη για να δουν τη θέα από ψηλά.

Εξερευνούν τη γραφική χώρα με τα στενά σοκάκια, τους φιλόξενους κατοίκους, τα παραδοσιακά μαγαζάκια και το εμβληματικό κάστρο.

Βλέπουν το γεφύρι Κατουνίου και πηγαίνουν στη δυτική πλευρά του νησιού όπου βρίσκεται το καταπράσινο χωριό Μυλοπόταμος με τον εντυπωσιακό καταρράκτη και το ιστορικό σπήλαιο της Αγίας Σοφίας.

Στη συνέχεια, κατεβαίνουν στη φανταστική παραλία του Λιμνιώνα από όπου ξεκινούν πεζοπορία για να φτάσουν στη διάσημη πράσινη λίμνη.

Οι ταξιδιώτες μας έχουν ακόμα πολλά να δουν στο νησί των Κυθήρων, γι’ αυτό και το ταξίδι τους θα συνεχιστεί και στο επόμενο επεισόδιο.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Λιμένας Διακοφτίου: Ένα σχέδιο 124 χρόνια μπροστά από την εποχή του

Ένα εξαιρετικά σπάνιο και πολύτιμο ιστορικό τεκμήριο έρχεται στο...

Τριφύλλειο Ίδρυμα: Βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Κυθήρων

Σε μια σεμνή και γεμάτη συμβολισμούς τελετή, το Τριφύλλειο...

Η άνοιξη στα Κύθηρα έχει το χρώμα της ορχιδέας

Η άνοιξη στα Κύθηρα δεν είναι απλώς μια εποχή...

«Βόηθα, Χριστέ, την Ορφανή». Η ηρωική Άνοιξη του γυναικείου προλεταριάτου

Αν θέλουμε να δούμε την Ιστορία όχι σαν μια...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img