george-didimiotis Διδυμιώτης

Συνέχεια στην αντιπαράθεση περί ανάπτυξης, τουρισμού και επιχειρηματιών δίνει ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιώργος Διδιμιώτης απαντώντας στην τοποθέτηση του κ. Στρατηγού πριν απο λίγες ημέρες. Διαβάστε την δήλωσή του:

«Αγαπητέ κύριε Στρατηγέ.

Είναι αλήθεια ότι μας απαντάτε με ψυχραιμία και αυτό πρέπει να σας το αναγνωρίσω. Αυτή δε η νηφαλιότητα από μεριά σας αποκτά μεγαλύτερη σημασία αφού λίγες στιγμές πριν δημοσιεύσετε την απάντησή σας, είχε προλάβει ο κ.Χαρχαλάκης να απαντήσει σε τελείως άλλο ύφος αποκαλώντας μας ανήθικους. Να τον χαίρεστε.

Όσο για την προσπάθειά του να στοχοποιήσει τον επικεφαλής της παράταξής μας, φίλο και συναγωνιστή, Μ.Τριφύλλη, θα ήθελα τη γνώμη σας. Ας έχετε στο νου σας όμως ότι είναι συνηθισμένο από την πλευρά της δημοτικής αρχής να στοχοποιεί πολιτικούς αντιπάλους. Να τον χαίρεστε 2.

Πάμε στην ουσία του θέματος, γιατί αυτό ενδιαφέρει περισσότερο τους συντοπίτες και τις συντοπίτισσές μας. Ελπίζουμε ότι όταν αναφέρεστε σε “…ευκαιρίες που παρέχουν εξωγενείς παράγοντες…”, “..ύπαρξη νέων χρηματοδοτικών εργαλείων…” και “…δημιουργία νέων φορέων…”, δεν εννοείτε ότι όλα αυτά εμφανίστηκαν ξαφνικά τώρα. Εκτός αν πιστεύετε ότι μόνο εσείς διακρίνετε και μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτούς τους παράγοντες. Αν ψάξετε τις προτάσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο θα εκπλαγείτε, ελπίζω θετικά. Ίσως οφείλατε να τις ξέρετε πριν πάρετε την απόφαση να ακολουθήσετε μια δημοτική αρχή που εδώ και εννιά χρόνια κατασπαταλά τους πόρους για τον τουρισμό με περίεργες αναθέσεις χωρίς λόγο, χωρίς πλάνο, χωρίς καμιά εξήγηση. Και όταν η κριτική τους στριμώχνει, η απάντηση είναι “τι τους θέλετε τους τουρίστες αφού δεν είστε καλοί επαγγελματίες”. Όσο για τα περιβόητα Μάστερ Πλαν για τον τουρισμό (άραγε το πληρώσαμε; ολοκληρώθηκε; παραδόθηκε; σας έχουν ενημερώσει;) και τις ατέλειωτες κουβέντες για το τι τουρισμό θέλουμε, ας μας απαντήσουν οι καινούριοι σας φίλοι, τι έχουν κάνει εδώ και εννιά χρόνια. Τι δεν ήταν ικανοί να κάνουν και θα το κάνουν τώρα που σας γνώρισαν; Τι πήγε στραβά όλα αυτά τα χρόνια και ξαφνικά θα διορθωθεί;

Για πολλούς ακόμα λόγους, σας προτρέπω ξανά να ψάξετε το θέμα. Χωρίς καμιά διάθεση πατροναρίσματος. Και ναι, είναι αλήθεια ότι όλοι νοιαζόμαστε για το καλό του τόπου αλλά εμείς μένουμε εδώ με τις οικογένειές μας. Οπότε, αντιλαμβάνεστε ότι εκτός από τον τόπο, μας νοιάζουν και οι ζωές μας.

Υστ.: Αν τελικά μάθετε περισσότερα για το θέμα και καταλάβετε τι λέμε, είμαστε ανοιχτοί. Μας στέλνετε ένα βιογραφικό και το συζητάμε. Το ψηφοδέλτιό μας δεν έχει κλείσει.

(Γιώργος Διδυμιώτης, ένας από τους ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ)»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eleven + two =