Η γιόγκα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές άσκησης στον κόσμο, με πολλούς ανθρώπους να την επιλέγουν για τα οφέλη της στη σωματική και πνευματική τους υγεία.

Τον Ιούνιο του 2023 η εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα έρχεται στα Κύθηρα από την Anahata Yoga Academy!

Η Anahata Yoga Academy είναι η Νο1 Ακαδημία γιόγκα στην Ελλάδα. Mε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα, διοργανώνει την βασική εκπαίδευση γιόγκα 200 ωρών στα μαγικά Κύθηρα.

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί 22 μέρες και συνδυάζει άρτια τις γνώσεις πάνω στη γιόγκα και διακοπές σε ένα πανέμορφο νησί!

Η εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα στα Κύθηρα είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους ανθρώπους. Κατάλληλη για όσους θέλουν να εμβαθύνουν την πρακτική τους, να γίνουν δάσκαλοι γιόγκα ή απλά να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Περιλαμβάνει πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα γιόγκα, μαθήματα ανατομίας και φυσιολογίας του σώματος, καθώς και μαθήματα που αφορούν τη φιλοσοφία της γιόγκα και τεχνικές διδασκαλίας.

Οι εκπαιδεύτριες είναι ειδικά εξειδικευμένες για να βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν ισχυρά θεμέλια στην διδασκαλία τους και να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τη δική τους προσωπική πρακτική.

Οι συμμετέχοντες θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα άρτιο μάθημα γιόγκα αμέσως μετά την αποφοίτησή τους!

Επιπλέον, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει τη μοναδική εμπειρία στους μαθητές να εμβαθύνουν την πρακτική τους σε ένα όμορφο και ήρεμο περιβάλλον όπως τα Κύθηρα.

 

 

 

Τα Κύθηρα είναι γνωστά για την απίστευτη φυσική ομορφιά, την ηρεμία και τους χαλαρούς ρυθμούς του νησιού.

Εκτός από την εκπαίδευση στη διδασκαλία της γιόγκα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα Κύθηρα και να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά του νησιού.
Θα εξερευνήσουν τις μαγευτικές παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά, μέχρι τα παραδοσιακά χωριά και τα σηματοδοτημένα μονοπάτια!

 

 

Η διαμονή και όλη η εκπαίδευση γίνεται στο υπέροχο Porto Delfino Hotel, όπου η ιδιοκτήτρια Μυρτώ Νικολογιάννη, με πολύ μεράκι έχει δημιουργήσει έναν υπέροχο χώρο ευεξίας που συχνά φιλοξενεί yoga retreats από όλο τον κόσμο.

 

Η πρόσβαση στο νησί είναι πολύ εύκολη: αεροπορικώς με απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, οδικώς και με πλοίο από την Νεάπολη, αλλά και με πλοίο από τον Πειραιά και την Κρήτη.

Αυτό το καλοκαίρι στα Κύθηρα θα είναι μαγικό!

Για πληροφορίες και εγγραφές:
Τηλ. 6946 021030
email: training@anahatayogaacademy.com
site: www.anahatayogaacademy.com

Σημ: Για όλους εσάς που είστε κάτοικοι των Κυθήρων επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για την τιμή του πακέτου που δεν συμπεριλαμβάνει την διαμονή.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 + three =