Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, αλλά αντίθετα ανοίγοντας το φέρετρο, φέρεται να τέλεσε, παρουσία κόσμου, κηδεία 77χρονου που πέθανε από κορονοϊό, αρνητής ιερέας σε χωριό έξω από τη Χαλκίδα. Την απίστευτη καταγγελία έκανε εργάτης του Δήμου Χαλκιδέων που εργάζεται στα κοιμητήρια της πόλης.

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr, το εξωφρενικό περιστατικό συνέβη, πριν ένα μήνα περίπου στην παλαιοημερολογίτικη εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Αφράτι, πολύ κοντά στην πόλη της Χαλκίδας. Όπως κατήγγειλε ο εργάτης, ο ιερέας αφαίρεσε το προστατευτικό σελοφάν και άνοιξε το φέρετρο του 77χρονου κατοίκου της περιοχής που πέθανε από κορωνοϊό, ενώ όταν εκείνος και οι άλλοι εργάτες αντέδρασαν, προχώρησε στην κηδεία χωρίς αυτούς.

«Εγώ θα ανοίξω το φέρετρο, είτε θέλουνε, είτε δεν θέλουνε. Εδώ κάνω κουμάντο εγώ. Δεν υπάρχει κορονοϊός», φώναζε ο ιερέας, σύμφωνα με την καταγγελία.

Μάλιστα, ο εργάτης του δήμου Χαλκιδέων ανέφερε πως κάλεσε την αστυνομία, η οποία όμως έφτασε μετά την ολοκλήρωση της ταφής και περιορίστηκε να καταγράψει απλώς το περιστατικό. «Μόνος του ο ιερέας τον πήγε στον τάφο, μόνος του τον έβαλε κάτω, μόνος του τον άνοιξε όλα όλα και ο κόσμος εκεί. Άλλους τους κλείδωσε για να μην δουν τι κάνανε μέσα», σημείωσε. Ανέφερε ακόμη ότι συγγενείς του νεκρού απείλησαν τους εργάτες, υποστηρίζοντας την πράξη του ιερέα.

ΠΗΓΗavgi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − 3 =