Evia: Denialist priest opened coffin of dead man from Covid and shouted that there is no coronavirus

Απίστευτη καταγγελία εργάτη νεκροταφείου για κηδεία που έγινε χωρίς κανένα μέτρο προστασίας σε χωριό έξω από τη Χαλκίδα.

Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, αλλά αντίθετα ανοίγοντας το φέρετρο, φέρεται να τέλεσε, παρουσία κόσμου, κηδεία 77χρονου που πέθανε από κορονοϊό, αρνητής ιερέας σε χωριό έξω από τη Chalkida. Την απίστευτη καταγγελία έκανε εργάτης του Δήμου Χαλκιδέων που εργάζεται στα κοιμητήρια της πόλης.

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr, το εξωφρενικό περιστατικό συνέβη, πριν ένα μήνα περίπου στην παλαιοημερολογίτικη εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Αφράτι, πολύ κοντά στην πόλη της Χαλκίδας. Όπως κατήγγειλε ο εργάτης, ο ιερέας αφαίρεσε το προστατευτικό σελοφάν και άνοιξε το φέρετρο του 77χρονου κατοίκου της περιοχής που πέθανε από κορωνοϊό, ενώ όταν εκείνος και οι άλλοι εργάτες αντέδρασαν, προχώρησε στην κηδεία χωρίς αυτούς.

«Εγώ θα ανοίξω το φέρετρο, είτε θέλουνε, είτε δεν θέλουνε. Εδώ κάνω κουμάντο εγώ. Δεν υπάρχει κορονοϊός», φώναζε ο ιερέας, σύμφωνα με την καταγγελία.

Μάλιστα, ο εργάτης του δήμου Χαλκιδέων ανέφερε πως κάλεσε την police, η οποία όμως έφτασε μετά την ολοκλήρωση της ταφής και περιορίστηκε να καταγράψει απλώς το περιστατικό. «Μόνος του ο ιερέας τον πήγε στον τάφο, μόνος του τον έβαλε κάτω, μόνος του τον άνοιξε όλα όλα και ο κόσμος εκεί. Άλλους τους κλείδωσε για να μην δουν τι κάνανε μέσα», σημείωσε. Ανέφερε ακόμη ότι συγγενείς του νεκρού απείλησαν τους εργάτες, υποστηρίζοντας την πράξη του ιερέα.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Σε Δημοπρασία 4 Ακίνητα από το Λιμενικό Ταμείο Κυθήρων

Την αξιοποίηση της περιουσίας του και την αναβάθμιση των...

Ζάκυνθος: 13 παραλίες βραβεύτηκαν με Γαλάζιες Σημαίες

Σημαντική διάκριση για τη Ζάκυνθο, καθώς για ακόμη μία...

Πρωτογενές πλεόνασμα 5,175 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό το α’ τετράμηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 5,175 δισ. ευρώ καταγράφηκε στον προϋπολογισμό...

Το χρονικό μιας Θεσμικής Αιμομιξίας

Η Σεπτή Κυρία και το Πεπρωμένο της ΥποταγήςΣε αυτή...

Καραμανλής: Η δική μας κυβέρνηση είχε πολυδιάστατη προσέγγιση στην εξωτερική πολιτική

“Η δική μας κυβέρνηση είχε μια πολυδιάστατη προσέγγιση στην...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img