epistoli-dimou-alonnisou

Με επιστολή του προς τον υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Γιώργο Αλεξανδράκη, ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υποστελέχωση του Λιμενικού Σταθμού του νησιού.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος αναφέρει ότι ο Λιμενικός Σταθμός Αλοννήσου βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών ως προς τη στελέχωσή του κι αυτό όταν ακόμη βρισκόμαστε στο peak του καλοκαιριού.

Οι οργανικές θέσεις που προβλέπονται είναι δεκατέσσερις (14) συμπεριλαμβανομένου και του πληρώματος του σκάφους, σήμερα καλύπτονται μόνο οι επτά (7), με αποτέλεσμα να υπάρχει πλημμελής αστυνόμευση της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα(ΧΖΛ)- Πατητηρίου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει το υπάρχων προσωπικό, επίσης να μην εκτελούνται οι απαραίτητες περιπολίες με το Λιμενικό σκάφος στο χώρο ευθύνης του Λιμενικού Σταθμού Αλοννήσου (Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων).

«Είναι απολύτως αναγκαίο να στελεχωθεί άμεσα ο Λιμενικός Σταθμός Αλοννήσου έτσι ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία στο λιμάνι και να ενισχυθεί η φύλαξη και η αστυνόμευση στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Βορείων Σποράδων» δηλώνει ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × five =