Οι δρόμοι της Αθήνας έγιναν ποτάμια – Απίστευτες εικόνες.

Φωτογραφία μέσα από το σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας

>Μόνοι και αβοήθητοι, μαθητές και εκπαιδευτικοί στοίβαξαν θρανία για να βγουν σώοι από τη σχολική μονάδα. Απέραντη θλίψη και προβληματισμός…

Τραγικές εικόνες στα μέσα μεταφοράς

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπερχείλισε ο Κηφισός από τη σφοδρή και ασταμάτητη βροχόπτωση.

 

Στυλιανίδης: Τα συντονιστικά όργανα λειτούργησαν καλά

Τα ενιαία συντονιστικά κέντρα λειτούργησαν πολύ καλά. Ήταν μία σημαντική απόφαση αυτή που πήραμε και θα συνεχίσουν να λειτουργούν μέχρι το τέλος του φαινομένου. Παρακαλούμε τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί. Ας αποφύγουμε κάθε περιττή μετακίνηση. Περιφέρειες και Δήμοι βρίσκονται επί ποδός. Το ίδιο ισχύει για Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ. Έχουν γίνει προληπτικές μεταφορές κατοίκων σε ασφαλείς χώρους. Θα συνεχίσουμε αυτές τις επιχειρήσεις όπου απαιτηθεί σε όλη τη χώρα, με έμφαση στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι. Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν από την πρώτη στιγμή με τα δικά τους μέσα. Η συμβολή τους είναι πραγματικά πολύτιμη. Ήδη ενεργούν εδώ στην Αττική και θα συνεχίσουν να μας βοηθούν όπου χρειαστεί. Έχουμε ενδείξεις που μας επιβάλλουν να πάρουμε την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν και στο Ανατολικό Αιγαίο.
Είναι σύμμαχός μας το 112. Παρακαλούνται οι πολίτες να σέβονται τις οδηγίες. Είναι προληπτικό μέτρο.

 

Ο “Μπάλλος” έφερε τα πρώτα χιόνια στη χώρα

 

Συγκλονιστική εικόνα από το σημείο όπου εγκλωβίστηκε λεωφορείο

Δεν είναι σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι η στιγμή όπου ένας επιβάτης απομακρύνεται από το λεωφορείο που βυθίστηκε στη λάσπη της Ποσειδώνος.

Στα όριά του ο Ιλισός

Βόρεια Εύβοια: Επί ποδός για την αντιμετώπιση των φαινομένων

Φτιάχνουν φράγματα γύρω από τα σπίτια

 

Βούλιαξε λεωφορείο στα νερά

Καλά είναι όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου που σκεπάστηκε από το νερό στην Ποσειδώνος, σε γέφυρα του Ιδρύματςο Σταύρος Νιάρχος.

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί πολλοί δρόμοι της Κέρκυρας – Συγκλονιστικό βίντεο

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί από την έντονη βροχόπτωση πολλοί δρόμοι του επαρχιακού, αλλά και εθνικού δικτύου της Κέρκυρας που κατάφεραν να διακόψουν την οδική κυκλοφορία.

 

Κακοκαιρία Μπάλλος: Λεωφορείο στο κέντρο πλημμύρισε εν κινήσει!

Ένα λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας φέρεται να μετατράπηκε σε λίμνη από τη βροχή. Όπως αναφέρει το Ethnos.gr πόκειται για λεωφορείο της γραμμής 140

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ