Ζητείται πτυχιούχος γεωπόνος από το ΚΙΠΑ

Πότε είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων - Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Γεωπόνο, ο οποίος θα υποστηρίξει το δίκτυο των συνεργαζόμενων ελαιοπαραγωγών, στα πλαίσια του κοινωφελούς προγράμματος για τη βιώσιμη γεωργία και την παραγωγή πιστοποιημένων προϊόντων ποιότητας και προστιθέμενης αξίας στα Κύθηρα, αναζητά το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού & Ανάπτυξης (ΚΙΠΑ).

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, το ΚΙΠΑ αναφέρεται στις λεπτομέρειες της συνεργασίας και στα δικαιολογητικά και καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.

Διαβάστε σχετικά:

The Kythira Foundation for Culture & Development (KIPA) and the Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο (MedINA), έχουν ξεκινήσει την υλοποίηση ενός Κοινωφελούς Προγράμματος για τη βιώσιμη γεωργία και την παραγωγή πιστοποιημένων προϊόντων ποιότητας και προστιθέμενης αξίας στα Κύθηρα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, το ΚΙΠΑ, αναζητά έναν πτυχιούχο γεωπόνο, κάτοικο Κυθήρων, ο οποίος θα υποστηρίξει το δίκτυο των συνεργαζόμενων ελαιοπαραγωγών, το οποίο βρίσκεται υπό διαμόρφωση. Θα αποτελέσει επίσης, και τον σύνδεσμο μεταξύ των συντελεστών/ομάδων εργασίας (από τους συνεργαζόμενους φορείς) και των ελαιοπαραγωγών.

Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, μέχρι και την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021,  αποστέλλοντας το βιογραφικό σας σημείωμα και συνοδευτική επιστολή στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: ( rigas@kipa-foundation.org  , 6947203290, 27360.37006)

Περισσότερες πληροφορίες here: https://kipa-foundation.org/viosimi-georgia-sta-kythira-terra-kytheria-perigrafi-thesis-ergasias-gia-geopono/

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img