geoponia
Φωτογραφία: Ελένη Χάρου

Γεωπόνο, ο οποίος θα υποστηρίξει το δίκτυο των συνεργαζόμενων ελαιοπαραγωγών, στα πλαίσια του κοινωφελούς προγράμματος για τη βιώσιμη γεωργία και την παραγωγή πιστοποιημένων προϊόντων ποιότητας και προστιθέμενης αξίας στα Κύθηρα, αναζητά το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού & Ανάπτυξης (ΚΙΠΑ).

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, το ΚΙΠΑ αναφέρεται στις λεπτομέρειες της συνεργασίας και στα δικαιολογητικά και καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.

Διαβάστε σχετικά:

Το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού & Ανάπτυξης (ΚΙΠΑ) και το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο (MedINA), έχουν ξεκινήσει την υλοποίηση ενός Κοινωφελούς Προγράμματος για τη βιώσιμη γεωργία και την παραγωγή πιστοποιημένων προϊόντων ποιότητας και προστιθέμενης αξίας στα Κύθηρα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, το ΚΙΠΑ, αναζητά έναν πτυχιούχο γεωπόνο, κάτοικο Κυθήρων, ο οποίος θα υποστηρίξει το δίκτυο των συνεργαζόμενων ελαιοπαραγωγών, το οποίο βρίσκεται υπό διαμόρφωση. Θα αποτελέσει επίσης, και τον σύνδεσμο μεταξύ των συντελεστών/ομάδων εργασίας (από τους συνεργαζόμενους φορείς) και των ελαιοπαραγωγών.

Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, μέχρι και την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021,  αποστέλλοντας το βιογραφικό σας σημείωμα και συνοδευτική επιστολή στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: ( rigas@kipa-foundation.org  , 6947203290, 27360.37006)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://kipa-foundation.org/viosimi-georgia-sta-kythira-terra-kytheria-perigrafi-thesis-ergasias-gia-geopono/

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 5 =