Β. Evia: The Prime Minister refused to receive a delegation of fire victims

Απαξίωσε τους συγκεντρωμένους πυρόπληκτους of North Evia ο πρωθυπουργός, στην Ιστιαία, ο οποίος δεν δέχθηκε την αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα. Οι πυρόπληκτοι ζήτησαν να τον συναντήσουν για του επιδώσουν το ψήφισμα με τα αιτήματά τους,  την ώρα που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση έξω από το χώρο της επίσκεψης του Κυρ. Μητσοτάκη.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της κυβερνητικής αντιπροσωπείας που τους συνάντησε για να παραλάβει το ψήφισμα, κι ενώ του ζητούσαν να δουν τον πρωθυπουργό, τους απαξίωσε ακόμα περισσότερο, λέγοντας τους πως «κάνατε το κομμάτι σας, αρκετά»!

Οι διαδηλωτές, με πορεία και συνθήματα στους κεντρικούς δρόμους της Ιστιαίας καταγγέλλουν την κυβερνητική πολιτική που δεν ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματα των λαϊκών οικογενειών που υπέστησαν ζημιές αλλά εγγυάται τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων στο πλαίσιο του «εθνικού σχεδίου για την ανασυγκρότηση της περιοχής».

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img