Β. Εύβοια: Ο πρωθυπουργός αρνήθηκε να δεχθεί αντιπροσωπεία των πυρόπληκτων

Απαξίωσε τους συγκεντρωμένους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας ο πρωθυπουργός, στην Ιστιαία, ο οποίος δεν δέχθηκε την αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα. Οι πυρόπληκτοι ζήτησαν να τον συναντήσουν για του επιδώσουν το ψήφισμα με τα αιτήματά τους,  την ώρα που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση έξω από το χώρο της επίσκεψης του Κυρ. Μητσοτάκη.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της κυβερνητικής αντιπροσωπείας που τους συνάντησε για να παραλάβει το ψήφισμα, κι ενώ του ζητούσαν να δουν τον πρωθυπουργό, τους απαξίωσε ακόμα περισσότερο, λέγοντας τους πως «κάνατε το κομμάτι σας, αρκετά»!

Οι διαδηλωτές, με πορεία και συνθήματα στους κεντρικούς δρόμους της Ιστιαίας καταγγέλλουν την κυβερνητική πολιτική που δεν ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματα των λαϊκών οικογενειών που υπέστησαν ζημιές αλλά εγγυάται τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων στο πλαίσιο του «εθνικού σχεδίου για την ανασυγκρότηση της περιοχής».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων στα 344 εκατ. ευρώ το Α’ τρίμηνο 2026

Κέρδη μετά φόρων σε επίπεδο Ομίλου στα 344 εκατ....

Θλίψη στα Κύθηρα: Έφυγε από τη ζωή η Σταυρούλα Μπαμπούνη

Φτωχότερη είναι από σήμερα η τοπική κοινωνία των Κυθήρων,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img