Tempi: Gerasimos has been in a coma for 20 months. He will not return to Greece.

Τις πληροφορίες ότι ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών των Τεμπών, επιστρέφει στην Ελλάδα, σχολίασε η οικογένεια.

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας των Τεμπών δεν έχει ακόμα ξυπνήσει από το κώμα στο οποίο βρίσκεται από τις 28 Φεβρουαρίου 2023. Τον περασμένο Νοέμβριο, μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Βοστώνη, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ούτε εκεί οι γιατροί έχουν καταφέρει να τον ξυπνήσουν.

Νωρίτερα σήμερα, το thenewspaper.gr, μετέδωσε την πληροφορία ότι ο Γεράσιμος επιστρέφει στην Ελλάδα, ωστόσο, λίγο αργότερα, το magnesianews.gr, φιλοξενεί δήλωση μέλους της οικογένειας ότι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, είτε να παραμείνει το παιδί στη Βοστώνη, είτε να μεταφερθεί σε άλλο Κέντρο Αποκατάστασης σε άλλη χώρα, ή να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή πάντως, δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Γεράσιμου, είχε σπάσει τη σιωπή της, έναν χρόνο μετά το δυστύχημα.

«Ακόμα δεν μπορώ να αντικρίσω την εικόνα με τα δύο βαγόνια», είχε πει.

«Εδώ και ένα χρόνο, δίνει γενναίο αγώνα για τη ζωή του. Παρακολουθείται από τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου, εφάμιλλους με τους γιατρούς της εντατικής μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, που έδωσαν μεγάλο αγώνα για το παιδί μας και έγιναν οικογένειά μας. Έναν χρόνο μετά, έχω τόσα πολλά να πω, δεν ήρθε η ώρα. Από την ημέρα του εγκλήματος αυθόρμητα στην αρχή, με προσπάθεια αργότερα, κρατάω τον θυμό. Γιατί επικεντρώθηκα στο πώς και όχι στο γιατί. Πώς να διορθώσω, πώς να γιατρέψω, να σώσω», είχε δηλώσει μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η ίδια τόνισε την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και του ψυχολογικού βάρους που έχει μέσα της, βλέποντας το παιδί της σε αυτή την κατάσταση, λέγοντας:

«Ο Γεράσιμος δίνει τιτάνια μάχη. Ακόμα, όλα είναι κρίσιμα, δεν νοείται κάτι άλλο, από το να είμαι σε δίπλα του, απερίσπαστη, ανεπηρέαστη. Μόνο τα λόγια των γιατρών και οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα. Ψάχνω το βλέμμα, την φωνή, την μουσική του… και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πιο πέρα από το παιδί μου είναι αυτό: “Ποτέ να μην ξανασυμβεί”.»

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

00:00:24

Στον Ασπρόπυργο το κέρδος μετριέται με καμένη σάρκα

Αυτό που «οι αποδεκτοί δημοσιογράφοι» θα σπεύσουν να βαφτίσουν...

Τιμητική εκδήλωση για τη συνταξιοδότηση του χειρουργού Παρασκευά Τσεμινίδη

Μια ιδιαίτερα συγκινητική και σημαντική στιγμή για την τοπική...

Η ΕΕ ζητάει από την Meta να αλλάξει «εθιστικά» χαρακτηριστικά του Instagram και του Facebook

Οι Βρυξέλλες έδωσαν σήμερα εντολή στη γιγάντια αμερικανική εταιρεία...

Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση παρεμβαίνει έγκαιρα για τη μείωση των τιμών των καυσίμων

«Τις τελευταίες ημέρες, από τις αρχές Ιουλίου, υπάρχουν ανοδικές...

ΑΤ Ομονοίας: Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

Την ενοχή των δύο κατηγορούμενων αστυνομικών για τον από...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img