«Squid Game»: a scam involving fake tests in Attica

Η τηλεοπτική σειρά of Netflix, «Squid Game» και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή έχει γίνει viral σε ολόκληρο τον κόσμο, με αποτέλεσμα επιτήδειοι να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη δημοφιλία της.

Αυτό συμβαίνει και στη χώρα μας όπου -μέσω Facebook-  κάποιοι προσπαθούν να στήσουν παρόμοιες δοκιμασίες σε κρυφές τοποθεσίες της Αττικής.

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, ζητούν από τους ενδιαφερόμενους, να προκαταβάλουν χρήματα -25 ευρώ το άτομο- ως κόστος συμμετοχής για δοκιμασία που δήθεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου σε άγνωστη τοποθεσία, εντός του λεκανοπεδίου.

Χαρακτηριστική, ψεύτικη ανάρτηση

squid game

«Θα λάβεις την κάρτα σου, με την ώρα και το μέρος (εντός Αττικής) και τον τρόπο πληρωμής», ήταν η απάντηση που έδωσαν σε χρήστη του Facebook που επικοινώνησε μαζί τους και ενδιαφέρθηκε για τις δοκιμασίες, όπως αυτές της διάσημης σειράς του Netflix.

squid game

Δεν είναι τίποτα περισσότερο από «μια καλοστημένη fraud που στοχεύει σε αφελείς αλλά και στη νεολαία που έχει την περιέργεια να δοκιμάζει πράγματα που βλέπει στο διαδίκτυο και την τηλεόραση.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων στα 344 εκατ. ευρώ το Α’ τρίμηνο 2026

Κέρδη μετά φόρων σε επίπεδο Ομίλου στα 344 εκατ....

Θλίψη στα Κύθηρα: Έφυγε από τη ζωή η Σταυρούλα Μπαμπούνη

Φτωχότερη είναι από σήμερα η τοπική κοινωνία των Κυθήρων,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img