Piraeus Press: Βλέπει ντέρμπι στις Δημοτικές Εκλογές των Κυθήρων

Δημοτικές Εκλογές 2023: Τι βλέπει το Piraeus Press σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις για Πέραμα, Κορυδαλλό και Κύθηρα τις οποίες επικαλείται.

Εκλογές με χροιά ντέρμπι βλέπει το Piraeus Press, ο πιο επισκέψιμος ενημερωτικός ιστότοπος του Πειραιά, που κατά καιρούς μας έχει συνηθίσει σε τσιριγώτικο αυτοδιοικητικό ρεπορτάζ. Σύμφωνα με το Piraeus Press λοιπόν οι ψηφοφόροι των νησιών μας είναι κουρασμένοι με τον νυν Δήμαρχο και αναζητούν την ελπίδα στο νέο υποψήφιο Ζαχαρία Σουρή. Ο ιστότοπος επικαλείται δημοσκοπήσεις, προφανώς κρυφές, και δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτές, ενώ κάνει λόγο για κρίση του αποτελέσματος στην ψήφο… Διαβάστε όμως τι ακριβώς αναφέρει παρακάτω.

Ντέρμπι δεύτερου γύρου δείχνουν οι πρώτες polls for those Δήμους Περάματος, Κορυδαλλού και Κυθήρων – Αντικυθήρων.

Εκλογική μάχη για γερά νεύρα φαίνεται πως θα έχουμε στους 3 Δήμους του Πειραιά, καθώς η ανάδειξη Δημάρχου θα κριθεί την δεύτερη Κυριακή!

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι πρώτες κρυφές δημοσκοπήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, υπάρχει κόπωση των πολιτών από τους παλαιούς Δημάρχους, γεγονός που δύναται να αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας για την εκλογή Δημάρχου!

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΝΔ κατέγραψε στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές, μεγαλειώδη επικράτηση στη Β Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, στην οποία ανήκουν Κορυδαλλός και Πέραμα.

 

Δήμος Κυθήρων – Αντικυθήρων

Στα Κύθηρα υπάρχουν δυο βασικοί «παίχτες» προερχόμενοι και οι δυο από τη Νέα Δημοκρατία!

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Stratos Charhalakis και ο υποψήφιος Δήμαρχος Zacharias Souris.

Στα βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπικών μετρήσεων, είναι χαρακτηριστική η κόπωση του εκλογικού σώματος από τον «παλαιό Δήμαρχο» Στράτο Χαρχαλάκη, ο οποίος θεωρούν ότι δεν έχει κάτι νέο να προσφέρει, ενώ αντίστοιχα αυτή η «ελπίδα» για το νέο πιστώνεται στον Ζαχαρία Σουρή.

Ενώ αρχικά διαφαινόταν ως το απόλυτο φαβορί ο Στράτος Χαρχαλάκης, φαίνεται ότι η εικόνα αυτή αναστρέφεται μέρα με τη μέρα και όλα δείχνουν ντέρμπι δεύτερης κάλπης και στα Κύθηρα, που θα κριθεί κυριολεκτικά στην ψήφο!

 

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img