Εκλογές με χροιά ντέρμπι βλέπει το Piraeus Press, ο πιο επισκέψιμος ενημερωτικός ιστότοπος του Πειραιά, που κατά καιρούς μας έχει συνηθίσει σε τσιριγώτικο αυτοδιοικητικό ρεπορτάζ. Σύμφωνα με το Piraeus Press λοιπόν οι ψηφοφόροι των νησιών μας είναι κουρασμένοι με τον νυν Δήμαρχο και αναζητούν την ελπίδα στο νέο υποψήφιο Ζαχαρία Σουρή. Ο ιστότοπος επικαλείται δημοσκοπήσεις, προφανώς κρυφές, και δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτές, ενώ κάνει λόγο για κρίση του αποτελέσματος στην ψήφο… Διαβάστε όμως τι ακριβώς αναφέρει παρακάτω.

Ντέρμπι δεύτερου γύρου δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις για τους Δήμους Περάματος, Κορυδαλλού και Κυθήρων – Αντικυθήρων.

Εκλογική μάχη για γερά νεύρα φαίνεται πως θα έχουμε στους 3 Δήμους του Πειραιά, καθώς η ανάδειξη Δημάρχου θα κριθεί την δεύτερη Κυριακή!

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι πρώτες κρυφές δημοσκοπήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, υπάρχει κόπωση των πολιτών από τους παλαιούς Δημάρχους, γεγονός που δύναται να αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας για την εκλογή Δημάρχου!

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΝΔ κατέγραψε στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές, μεγαλειώδη επικράτηση στη Β Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, στην οποία ανήκουν Κορυδαλλός και Πέραμα.

 

Δήμος Κυθήρων – Αντικυθήρων

Στα Κύθηρα υπάρχουν δυο βασικοί «παίχτες» προερχόμενοι και οι δυο από τη Νέα Δημοκρατία!

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Στράτος Χαρχαλάκης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχαρίας Σουρής.

Στα βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπικών μετρήσεων, είναι χαρακτηριστική η κόπωση του εκλογικού σώματος από τον «παλαιό Δήμαρχο» Στράτο Χαρχαλάκη, ο οποίος θεωρούν ότι δεν έχει κάτι νέο να προσφέρει, ενώ αντίστοιχα αυτή η «ελπίδα» για το νέο πιστώνεται στον Ζαχαρία Σουρή.

Ενώ αρχικά διαφαινόταν ως το απόλυτο φαβορί ο Στράτος Χαρχαλάκης, φαίνεται ότι η εικόνα αυτή αναστρέφεται μέρα με τη μέρα και όλα δείχνουν ντέρμπι δεύτερης κάλπης και στα Κύθηρα, που θα κριθεί κυριολεκτικά στην ψήφο!

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × five =