Ukraine: Missile strike kills at least 16 in shopping mall

Ο απολογισμός του πυραυλικού πλήγματος εναντίον εμπορικού κέντρου στην Κρεμεντσούκ στην Ουκρανία χθες Δευτέρα αυξήθηκε στους δεκαέξι νεκρούς και τους 59 τραυματίες, δήλωσε ο επικεφαλής της ουκρανικής υπηρεσίας πρώτων βοηθειών.

«Ως τώρα έχουμε ενημερωθεί για 16 νεκρούς και 59 τραυματίες, εκ των οποίων 25 εισήχθησαν σε νοσοκομεία», είπε ο Σερχίι Κρουκ μέσω Telegram, σημειώνοντας ωστόσο πως ο απολογισμός θυμάτων αυτός δεν είναι ο τελικός.

Στις βαυαρικές Άλπεις, οι ηγέτες της Ομάδας των Επτά πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένων κρατών του κόσμου καταδίκασαν με κοινή ανακοίνωσή τους το πλήγμα στο εμπορικό κέντρο, που χαρακτήρισαν «έγκλημα πολέμου».

«Οι επιθέσεις που γίνονται αδιακρίτως εναντίον αθώων αμάχων αποτελούν εγκλήματα πολέμου. Ο ρώσος πρόεδρος (Βλαντίμιρ) Πούτιν και οι άλλοι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν», ανέφερε η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της G7.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

About the reopening of the Livadi Stadium and the surrounding area

In our effort to reopen the football field but...
00:01:29

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img