Παρ, 26 Δεκ 2025
15.2 C
Kythera

Ορεστιάδα: Στον Εισαγγελέα στρατιωτικός που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονου

Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ξάνθης οδηγείται στρατιωτικός που κατηγορείται για τον βιασμό ενός 19χρονου με νοητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή έξω από ένα χωριό της Ορεστιάδας όταν , όπως κατήγγειλε ο 19χρονος στους αστυνομικούς, ο 46χρονος επιλοχίας τον έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητο του ,και τον οδήγησε σε αγροτική τοποθεσία όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις και στη συνέχεια στο βιασμό του.

Η καταγγελία έγινε την Παρασκευή στην αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας. Ο 46χρονος συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από τον 19χρονο. Μετά από προσεκτική διερεύνηση της υπόθεσης από την Ασφάλεια της Ορεστιάδας ο στρατιωτικός ομολόγησε ότι προέβη σε αυτές τις πράξεις αλλά, όπως ισχυρίστηκε, με τη θέλησή του 19χρόνου. Σε βάρος του στρατιωτικού σχηματίστηκε δικογραφία η οποία μεταβιβάζεται στο στρατοδικείο της Ξάνθης προκειμένου να απολογηθεί αύριο σε ανακριτή και εισαγγελέα.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις προσωπικού στον Δήμο Κυθήρων

Ο Δήμος Κυθήρων προχωρά σε νέες προσλήψεις προσωπικού, μέσω...

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος – Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων: Ευχαριστήριο

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος – Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων, σε συνεργασία...

Ζελένσκι: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα με ευχή να πεθάνει ο Πούτιν

Σε ένα φορτισμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας...

Χριστούγεννα στον κόσμο

Ο πάπας Λέων ΙΔ’ επανέλαβε σήμερα την έκκλησή του για...

Στις 39.074 θέσεις η χωρητικότητα στον Βοτανικό

Τα έργα για τη δημιουργία του νέου ποδοσφαιρικού «σπιτιού»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img