«The Forbidden Room» – New Edition

Νουβέλα επιστημονικής φαντασίας της Φωτεινής Αποστολοπούλου

Έτος 2198 μ.Χ. Στη Γη δεν υπάρχει πια τεχνολογία, δεν υπάρχουν επιστήμονες. Εκδιώχθηκαν όλοι πριν από εκατό χρόνια και ζουν στον Πλανήτη που έχουν κατασκευάσει, τον Πλανήτη ΜΒ (Μη Βία). Έναν Πλανήτη χωρίς βία, χωρίς τέχνη, χωρίς προβλήματα. Από τη Γη φτάνουν στον Πλανήτη ΜΒ κυνηγημένοι, ένας άντρας, ο Τζιμ, και μία γυναίκα, η 42.

Ο ερχομός των δύο Γήινων φέρνει μεγάλες ανατροπές στον Πλανήτη ΜΒ. Κι ενώ η αγωνία για την κατάσταση της Γης κορυφώνεται, αποκαλύπτονται οι πολιτικές ίντριγκες και τα κίνητρα των κατοίκων του Πλανήτη ΜΒ, η κρυφή αποστολή του Τζιμ στη Γη, φανερώνεται για πρώτη φορά το μεγάλο μυστικό της Απαγορευμένης Αίθουσας, ο καταλυτικός ρόλος της 42 και η σημασία της Τέχνης στη σωτηρία της Γης.

Η Φωτεινή Αποστολοπούλου γεννήθηκε το 1969 στην Τρίπολη Αρκαδίας. Έχει τελειώσει τη Νομική Αθηνών, είναι δικηγόρος και ζει στην Αθήνα. Το 2013 και το 2014 διήγηματά της δημοσιεύτηκαν σε λογοτεχνικά sites. Μονόπρακτά της συμπεριελήφθησαν σε θεατρικές παραστάσεις το 2008 και του 2018.

Τον Ιούλιο του 2019 εκδόθηκαν 3 μικρά διηγήματά της από τις εκδόσεις Φίλντισι, στο συλλογικό έργο, με τίτλο «Ο κήπος με τα Μπονζάι – 20 νέοι λογοτέχνες του 2019».

Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και την performance.

Εκδόσεις Φίλντισι
Ξανθίππου 123, Παπάγου
Τηλ.: 210 6540170
www.filntisi.gr   info@filntisi.gr

Η Απαγορευμένη Αίθουσα
της Φωτεινής Αποστολοπούλου

Νουβέλα επιστημονικής φαντασίας
Λιανική τιμή: 12 ευρώ +ΦΠΑ
Σελ. 156

ISBN: 978 618 5456 35 1

apagorevmeni aithous scaled

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img