Dimitris Lignadis: Objection of invalidity of the pre-trial procedure rejected

Το συμβούλιο πλημμελειοδικείων απέρριψε την ένσταση ακυρότητας.

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται πλέον ο Dimitris Lignadis. Πριν από λίγο ξεκίνησε η απολογία του κατηγορούμενου σκηνοθέτη. Νωρίτερα το συμβούλιο πλημμελειοδικείων απέρριψε the ένσταση ακυρότητας κατά της προδικασίας που είχε καταθέσει. Οι judges δεν έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, ο οποίος ήταν παρών καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης και προσκόμισε στοιχεία. Οι δικαστές έκριναν πως όλα στη διαδικασία έγιναν δικονομικά σωστά.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο κατηγορούμενος Δ. Λιγνάδης κάνει λόγο για σκευωρία η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις αποκαλύψεις της Sophia Bekatorou, αλλά και τις αναρτήσεις της Ελενας Ακρίτα περί παραίτησής του από το National Theater. «Σκοπός τους» σύμφωνα με τον Λιγνάδη (σ.σ.: εκείνων που τον διώκουν) ήταν «η ηθική μου εξόντωση δια του χαρακτηρισμού μου ως παιδόφιλου και βιαστή».

Ο κατηγορούμενος αποδίδει ακόμα πρόθεση στους διώκτες του ότι θα είχαν και οικονομικό όφελος απ’ αυτή την ιστορία, βρίσκοντας δύο αδίστακτους που τον κατήγγειλαν ως τον βιαστή τους. Στο 27σελιδο απολογητικό του υπόμνημα, ο κατηγορούμενος αναφέρεται στους δύο αλλοδαπούς που στράφηκαν σε βάρος του, στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίστηκε τις καταγγελίες σε βάρος του εμφανιζόμενος αμέσως ενώπιον των Αρχών και θέτοντας εαυτόν στη διάθεσή τους.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Blues, Rock & Soul βραδιά με τους “Pair of Sneakers” στο Astikon

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία υπόσχεται το συγκρότημα Pair of...

Άλιμος: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Σε δημόσια ενημέρωση καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Αλίμου...

Ο επιτυχημένος ετήσιος χορός της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς – Αθηνών

Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο...

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Παραλιών στα Κύθηρα (2026-2028)

Σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη που εξέδωσε η Επιτροπή...

Κρήτη: Δραματική μείωση της παραγωγής ελαιολάδου – Σχεδόν 90% κάτω στο Β. Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί φέτος για την παραγωγή ελαιολάδου στην Κρήτη,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img