dimto

Ανακηρύχθηκαν όλες οι υποψηφιότητες της Α΄Πειραιά και Νήσων στις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης των οργάνων της Νέας Δημοκρατίας, πλην της ΔΗΜΤΟ ΑΙΓΙΝΗΣ, όπου εκεί και μόνο, θα διεξαχθούν εκλογές.

Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, βάσει του αρθ. 6 παρ. 4 και παρ. 5 η Εφορευτική Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ και Νήσων αποφάσισε, να ανακηρύξει τις υποψηφιότητες της Α΄Πειραιά και Νήσων μεταξύ των οποιών και αυτές για τη ΔΗΜΤΟ Κυθήρων.

Νέος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κυθήρων ανακηρύσσεται ο κ. Αντώνης Μαυρομμάτης. Τα μέλη που ανακηρύχθηκαν στο Δ.Σ. είναι:

Πρόεδρος : ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Παναγιώτη

Μέλη : 1) ΒΑΡΔΑ ΜΑΡΙΑ του Χαραλάμπους 2) ΒΑΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Παναγιώτη, 3) ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του Δημητρίου, 4) ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μηνά, 5) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΥΡΤΩ του Σπυρίδωνος, 6) ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Γεωργίου, 7) ΣΟΦΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου.

Όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος, σε περίπτωση που κατατεθεί μια μόνον έγκυρη υποψηφιότητα ή σε περίπτωση που αποσυρθούν όλες, πλην μιας, έως την έναρξη της ψηφοφορίας, η αρμόδια Εφορευτική Επιτροπή αποφασίζει εάν θα διεξαχθεί ψηφοφορία, περιλαμβανομένης της ηλεκτρονικής, ή εάν θα ανακηρυχθεί, ως εκλεγείς, ο μοναδικός υποψήφιος. Σε κάθε περίπτωση που η αρμόδια Εφορευτική Επιτροπή διαπιστώνει ότι συντρέχουν τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο του άρθρου αυτού, οφείλει να ενημερώνει αμέσως την υπερκείμενή της Εφορευτική Επιτροπή, την Κ.ΕΦ.Ε. και την Γραμματεία Οργανωτικού.

Για τη ΔΗΜΤΟ Κυθήρων υπήρξαν μόνο 7 υποψηφιότητες μελών και μία υποψηφιότητα προέδρου, και αφού δεν δηλώθηκε συμμετοχή από περισσότερους αποφασίστηκε η μη διενέργεια εκλογών αλλά η απευθείας ανακήρυξη.

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × 3 =