nd-meli

Ανακηρύχθηκαν όλες οι υποψηφιότητες της Α΄Πειραιά και Νήσων στις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης των οργάνων της Νέας Δημοκρατίας, πλην της ΔΗΜΤΟ ΑΙΓΙΝΗΣ, όπου εκεί και μόνο, θα διεξαχθούν εκλογές.

Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, βάσει του αρθ. 6 παρ. 4 και παρ. 5 η Εφορευτική Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ και Νήσων αποφάσισε, να ανακηρύξει τις υποψηφιότητες της Α΄Πειραιά και Νήσων μεταξύ των οποιών και αυτές για τη ΔΗΜΤΟ Κυθήρων.

Κυθήριοι στα νέα όργανα της Εκλογικής Περιφέρειας Α΄Πειραιά και Νήσων

Οι Κυθήριοι που ανακηρύχθηκαν βάσεις της απόφασης της ΕΦΕΕΠ Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ και Νήσων αναφέρονται παρακάτω.

Σύνεδροι

Ο Γεώργιος Μεγαλοκονόμος του Αποστόλου αποκτά την ιδιότητα του συνέδρου. Στο σώμα των συνέδρων ανακηρύχθηκαν:

1) ΑΡΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη , 2) ΒΑΓΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιακώβου, 3) ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη, 4) ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γκίκα , 5) ΔΕΡΒΕΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Παναγιώτη , 6) ΖΕΡΒΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου, 7) ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου 8) ΚΟΣΚΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Μιχαήλ , 9) ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη , 10) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου , 11) ΛΕΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ζήση , 12) ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Παναγιώτη, 13) ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αποστόλου , 14) ΜΟΥΣΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ποθητού , 15) ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Βασιλείου , 16) ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Παναγιώτη, 17) ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ του Δημητρίου , 18) ΤΣΟΥΜΠΡΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ του Δημητρίου , 19) ΧΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ του Ανδρέα 20) ΨΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Δημητρίου. 

Θέση μέλους στη ΔΗΜΤΟ Καλλίπολης – Χατζηκυριάκειου για τον Χριστοδούλου

Ο Παναγιώτης Χριστοδούλου του Δημητρίου ανακηρύχθηκε μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜΤΟ Καλλίπολης – Χατζηκυριάκειου. Στο Δ.Σ ανακηρύχθηκαν:

Πρόεδρος : ΜΟΣΧΟΒΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου 

ΜΕΛΗ : 1) ΜΑΡΑ ΣΟΦΙΑ του Ιωάννη , 2) ΜΟΥΣΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ποθητού , 3) ΜΠΑΡΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γερασίμου , 4) ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Αντωνίου , 5) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη , 6) ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΣΩΖΩΝ της Ιωάννας , 7) ΣΟΥΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Μπασίρ , 8) ΤΣΙΤΣΙΓΚΡΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Γεωργίου 9) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου. 

Όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος, σε περίπτωση που κατατεθεί μια μόνον έγκυρη υποψηφιότητα ή σε περίπτωση που αποσυρθούν όλες, πλην μιας, έως την έναρξη της ψηφοφορίας, η αρμόδια Εφορευτική Επιτροπή αποφασίζει εάν θα διεξαχθεί ψηφοφορία, περιλαμβανομένης της ηλεκτρονικής, ή εάν θα ανακηρυχθεί, ως εκλεγείς, ο μοναδικός υποψήφιος. Σε κάθε περίπτωση που η αρμόδια Εφορευτική Επιτροπή διαπιστώνει ότι συντρέχουν τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο του άρθρου αυτού, οφείλει να ενημερώνει αμέσως την υπερκείμενή της Εφορευτική Επιτροπή, την Κ.ΕΦ.Ε. και την Γραμματεία Οργανωτικού.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen + 16 =